Bigfoot Collision Course PAL

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by geedub, Jul 28, 2009.

  1. geedub
    OP

    geedub GBAtemp Fan

    Member
    396
    0
    Dec 3, 2008
    Scotland
    has anyone managed to play this yet ? if so how ?

    ive tried loader GX and wiiFlow , and both give the same problem !

    it loads fine till you

    pick a track on head to head then it black screens
    pick a vehicle on career then it black screens
    also black screens on time trial !

    4.1E
    cIOSrev14
    as mentioned in title PAL game !

    strange [​IMG]
     
  2. geedub
    OP

    geedub GBAtemp Fan

    Member
    396
    0
    Dec 3, 2008
    Scotland
    i guess i didnt title this correctly ! should have had PROBLEM in the title lol
     
  3. Neversoft

    Neversoft GBAtemp Regular

    Member
    236
    3
    Aug 25, 2006
    Could it be corrupt? I had it running on mine and my Wii is similar to yours (4.1E) with cIOS r14 running GX.

    To be honest I just loaded the game, quickly went into a race (no idea which mode though) but it worked fine for a full race... If you can call that steaming pile of cuss "fine" cos I deleted it 30seconds later. It's like a piss poor PSOne game, awful jerky graphics, handles like it's tripping on acid, playing it is about as pleasurable as receiving open heart surgery without anaesthetic. Hell, even the menus are ugly! In short... You aint missing much [​IMG]
     
  4. fluffykiwi

    fluffykiwi GBAtemp Fan

    Member
    329
    28
    Oct 24, 2002
    Scotland
    Hmm, you are more stubborn than me. I tried it for a few seconds then deleted it. It is probably the worst game I have tried on my Wii.
     
  5. geedub
    OP

    geedub GBAtemp Fan

    Member
    396
    0
    Dec 3, 2008
    Scotland
    lol good answers , it has been well and trully deleted