Big Black Screen with alot of numbers please help!!!!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by 2yugimoto, May 28, 2009.

  1. 2yugimoto
    OP

    Member 2yugimoto GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    417
    Location:
    Philidelphia
    Country:
    United States
    i get a Big Black Screen with alot of numbers when i go on wad maneger too long installing wads, i cant stay in wad maneger more then 60 seconds before i get the big black screen of death! and i have to hold the power button just to turn it off!!!

    help please some 1 send me a link to a guide for this or please explain what to do

    thanks very much appriciated
     
  2. techboy

    Member techboy GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    Thats a CODE DUMP. You might try taking all of the WADs off of the SD card first, and seeing if it still crashes. I haven't heard of anyone else having this problem. What version Wad Manager is it? 1.3 or 1.4?

    Also, what firmware are you on? 3.2?
     
  3. 2yugimoto
    OP

    Member 2yugimoto GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    417
    Location:
    Philidelphia
    Country:
    United States
    1.4 and version 4.0U and i hold over 20 wads on sd when i use em lol
     
  4. 2yugimoto
    OP

    Member 2yugimoto GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    417
    Location:
    Philidelphia
    Country:
    United States
    is there a way to fix this?
     
  5. oxMUDxo

    Member oxMUDxo GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    494
    Location:
    Missouri - USA
    Country:
    United States
    My Wii crashes like that from time to time ever scence I installed BootMii...

    USB Loader GX dose it when I try to download covers or box art..
    HomeBrew Channel some times locks up after I exit it...

    Hi 2yugimoto,

    I hope someone can help us..
     
  6. 2yugimoto
    OP

    Member 2yugimoto GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    417
    Location:
    Philidelphia
    Country:
    United States
    i hope so too lol
     
  7. 2yugimoto
    OP

    Member 2yugimoto GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    417
    Location:
    Philidelphia
    Country:
    United States
    any 1 know how to fix this problem?
     
  8. WaRMarinE

    Member WaRMarinE GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    194
    Location:
    Mexico
    Country:
    Mexico
    Maybe you have something pluged in that is causing the Code Dump.
     
  9. oxMUDxo

    Member oxMUDxo GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    494
    Location:
    Missouri - USA
    Country:
    United States
    Ohh, that is true 2yugimoto..

    Some Wads act funny if you have something pluged in the usb drive or have a Game Cube controler or memoury stick pluged in the Wii...

    Try unpluging all of those and try Wad Manager again...

    This still dose not help me sceince I need a USB thumb drive to use USB Loader GX..[​IMG]

    But I can try unpluging my Game Cube Memory card and controler...
     
  10. 2yugimoto
    OP

    Member 2yugimoto GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    417
    Location:
    Philidelphia
    Country:
    United States
    i have nothing on it besides my wirless sensor bar, my wii mote , and my memory stick for the wii wich holds the wad.....
     

Share This Page