1. devotedtoneurosis

    OP devotedtoneurosis Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2016
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    This happened with Xenoblade Chronicles X just less than an hour ago.

    It may be something that's spreading. Hurts to think I won't explore any more of Mira until Hykem's release.[​IMG]
     
  2. Shmario

    Shmario Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 14, 2016
    Messages:
    82
    Country:
    Brazil
    yeah i faced this a 1 hour ago too...Btw is there a way to Spoof my 5.5.0 U ? to play xenoblade chronicles X online?
     
  3. crediar

    crediar Possiblenator
    Member

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    342
    Country:
    Antarctica
    This is nothing new and has been like that since games had updates.

    Just install the game update via wupinstaller and you can play.

    No reason to spread any panic, they probably just released a patch for XC:X just now.
     
  4. devotedtoneurosis

    OP devotedtoneurosis Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2016
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    I know there's an update deleter you can run from the browser but it's not userland so it won't work on 5.5

    I even tried outwitting it by using quickstart, no good!

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    It's a problem for 5.5 users though, who can't run it.

    Every time I've seen it in the past, it's had a "No" button, or a way to dismiss.
     
  5. skystealer

    skystealer Muah~
    Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    217
    Country:
    United States
    Getting "This software must be updated before online services can be used." on XCX... man, to think I was just playing this online earlier. IOSU exploit pls come soon. ;_;

    (Also, I can still play it.)
     
  6. Shmario

    Shmario Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 14, 2016
    Messages:
    82
    Country:
    Brazil
    so..i need that patch for XCX right? sorry i dunno how Wupinstaller works ,and when i looked about spoofs, i only saw about 5.3.2 U spoot to 5.5.1 U
    Nothing about other firmware versions
     
  7. devotedtoneurosis

    OP devotedtoneurosis Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2016
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    For now, we'll see how it is in the next 24 hours as it hits everyone. Personally I'd be happy to even play without online functionality!
     
  8. skystealer

    skystealer Muah~
    Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    217
    Country:
    United States
    I need my online functionality... it's the only thing not making all this augment farming a living hell for me. :( Guess I'm waiting for god knows how long...
     
  9. OriginalHamster

    OriginalHamster UStealthy
    Member

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    3,380
    Country:
    Cote d'Ivoire
    It's 1.0.2U update, I installed it. Some minor minor bug fixes in quests, nothing too serious.
    It was really small update, think it took around 2 mins or so downloading it.
     
  10. devotedtoneurosis

    OP devotedtoneurosis Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2016
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    The problem isn't really that there's an update, it's that as they are released those not on 5.5.1 are basically banned from using their game.

    Of course that just effects 5.5.0 right now, with 5.4.0 having kernel and 5.5.1 being update-able.
     
  11. skystealer

    skystealer Muah~
    Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    217
    Country:
    United States
    Well, I can still run the game, just no online. What firmware are you running?
     
  12. devotedtoneurosis

    OP devotedtoneurosis Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2016
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
  13. crediar

    crediar Possiblenator
    Member

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    342
    Country:
    Antarctica
    There is no reason to stay on 5.5.0 as only the browser was updated and we got an exploit for that.

    So anyone on 5.5.0 should just update to 5.5.1 there is really no point to stay on 5.5.0.
     
  14. devotedtoneurosis

    OP devotedtoneurosis Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2016
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    Isn't the 5.5.0 browser exploit more stable/reliable?
     
  15. H3llbender

    H3llbender Cancer
    Member

    Joined:
    Jun 1, 2014
    Messages:
    153
    Country:
    United States
    Nope, nothing changed (that we know of).
     
  16. crediar

    crediar Possiblenator
    Member

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    342
    Country:
    Antarctica
    It's the same exploit from 5.4.0 to 5.5.1.
    So the answer to that is no.
     
    SidneiSantos likes this.
  17. H3llbender

    H3llbender Cancer
    Member

    Joined:
    Jun 1, 2014
    Messages:
    153
    Country:
    United States
    I'm just worried that the IOSU exploit is going to be held back for a while >.<
     
  18. Shmario

    Shmario Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 14, 2016
    Messages:
    82
    Country:
    Brazil
    if 5.5.0 U is share the same exploit of 5.4.0.U.So 5.5.0 should be able to Run Loadiine aswell, right?
    it's not what i saw on the 5.4.0 Progress Topic
     
  19. H3llbender

    H3llbender Cancer
    Member

    Joined:
    Jun 1, 2014
    Messages:
    153
    Country:
    United States
    5.5.0 and 5.4.0 runs the mp4 exploit used to run other expliots, but since the kernel exploit doesnt work for 5.50 Loadiine can't run.
     
  20. Kakkoii

    Kakkoii Old fart
    Member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    631
    Country:
    Canada
    If you're worried about that, then that's all the more reason to update from 5.5 to 5.5.1 so you're not stuck in offline mode for so long.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Firmware, Blocking, Updates