BeUp Live Help

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by ForbiddenX, Feb 3, 2007.

Feb 3, 2007

BeUp Live Help by ForbiddenX at 2:50 AM (1,344 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. ForbiddenX
    OP

    Newcomer ForbiddenX Newbie

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    6
    Country:
    Canada
    How do i make BeUp Live connect? it tries to connect for a while then it says Unable to Connect. When i play a wifi game it connects but why wont it on beup?


    Connecting using firmware setup:

    Searching...
    ASsociating...
    Authenticating...
    Acquiring host info from DHCP...
    Cannot Connect.
     
  2. slayerspud

    Member slayerspud GBAtemp Fan

    Joined:
    May 20, 2006
    Messages:
    387
    Country:
    United Kingdom
    I have the same problem to.
    But mine dosen't get past searching.
     
  3. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    same as above. i wonder if could be beacuse my ds is quite new and i heard that some unupdated wifi homebrew has had problems on new ds's.
     
  4. Havoc114

    Newcomer Havoc114 Newbie

    Joined:
    Jan 21, 2007
    Messages:
    2
    Country:
    Australia
    Manually set the IP, Host Mask, Gateway & Primary/Secondary DNS servers in the WFC settings. Seems alot of homebrew has trouble with acquiring an IP address via DHCP. I did this and BEUP Live 0.3 (NoFat) works fine on my M3Simply.

    Some older homebrew does have issues with updated hardware (DS Lites), but I can confirm BEUP Live 0.3 works fine on my DS Lite using my M3Simply. I believe it's any homebrew compiled with DSWIFI 0.3c or above should be compatible with all the newer models.
     
  5. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    I had the same problem, but after a half an hour I figured it would help to set it to a static IP.. your Router should have a panel for constant DHCP IPs(as in. always put Mac Adress XX-XX-XX-XX-XX on IP XXX-XXX-XXX-XXX
     
  6. kev3458

    Member kev3458 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 19, 2006
    Messages:
    214
    Country:
    Canada
    Same problem. Problem is, I can't use my own router 'cuz my dad is afraid of it being hacked. No support for WPA keys [​IMG] Have to use another router [​IMG]
     
  7. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    If he's afraid of being hacked, he probably knows nothing of routers, and thus, it might be left on its default password [​IMG], Google until you find it for your router model, and pray..
     
  8. cerebus

    Newcomer cerebus Member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    32
    Country:
    Canada

    That's because your Wireless SSID Broadcast on your router is not enabled



    Xeronage what do you meen by put Mac Adress XX-XX-XX-XX-XX on IP XXX-XXX-XXX-XXX

    cause I'm desprate with Beup, I get the cannot connect, and I can't set my static IP on my DS it gives incorect ...

    the worst is that DSLiveWeather connects no problem
     
  9. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    uhm.. I meant to manual config the DHCP, and reserve ie. 192.168.1.15 for the connecting device with that exact mac-address (you should find it on your ds wifi config somewhere...)
     
  10. serginsurge

    Newcomer serginsurge Advanced Member

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    83
    Location:
    goias, brasil
    Country:
    United States
    It isnt working because MSN messenger has had a new update, every time it gets updated beup stops working for some reason, the next beup release should work fine, that is until msn updates again.
     

Share This Page