Beeping problem on MH3

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Ceedrun, May 10, 2010.

  1. Ceedrun
    OP

    Ceedrun Newbie

    Newcomer
    1
    May 10, 2010
    United States
    Nijmegen
    hello everyone who reads this,

    i've got a problem with Monster Hunter 3 Tri. when i play the game it works fine but after around 15 minutes playing online i get a BEEP and everything freezes.
    i tried many things but that all didn't work, so i made this topic.
    i got the USB loader Wiiflow if you want to know and i got a PAL version WII and game.
     
  2. raulpica

    raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Supervisor
    16
    Oct 23, 2007
    Italy
    PowerLevel: 9001
  3. Ceedrun
    OP

    Ceedrun Newbie

    Newcomer
    1
    May 10, 2010
    United States
    Nijmegen
    hey thanks for the guide, i think it will work because on the topic some else with wiiflow made it work.
    but my brother wont let me install the stuff, he kinda owns the WII [​IMG] . and did everything so far. he thinks that i will screw up everything. so i have to wait until he does it.

    still thanks [​IMG]
     
  4. Ceedrun
    OP

    Ceedrun Newbie

    Newcomer
    1
    May 10, 2010
    United States
    Nijmegen
    The freezing only occurs when the game is played ONLINE and after 15~30 minutes.
    Offline mode works fine.
    I don't know whether it is a common issue or not?!
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice