Bannerbrick fix- wii netflix disc

Discussion in 'Wii - Hacking' started by mauifrog, Jan 27, 2011.

Jan 27, 2011
  1. mauifrog
    OP

    Member mauifrog DA KINE WiiHacker

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,585
    Country:
    United States
    Bannerbrick fix- NetFlix disc

    Here is another bannerbrick fix, using the Netflix disc.

    Should work on all wii's
     
  2. DeadlyFoez

    Member DeadlyFoez Banned

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    5,223
    Country:
    United States
    Nice find dude.

    Too bad I've skipped out on wiihacks bc of their BS of closing my thread.

    Have u tested this on 003 wii's at all? I doubt it will work for them but I will try it out if you haven't tested it yet.
     
  3. mauifrog
    OP

    Member mauifrog DA KINE WiiHacker

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,585
    Country:
    United States
    I doubt it will work on 003 wiis. I tested on my korean set to 003 and just got a black screen. But that was loading from usb, so someone should try just incase, but I don't think it will work.
     
  4. thesund0g

    Member thesund0g GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    452
    Location:
    The Boonies
    Country:
    Antarctica
    Cool, good work Mauifrog! You never seem to run out of creative brick-fix techniques.
     
  5. wubaiqu123

    Newcomer wubaiqu123 Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    i want to test,but cant download
     
  6. mauifrog
    OP

    Member mauifrog DA KINE WiiHacker

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,585
    Country:
    United States
    Download from HERE
     
  7. CarbonX13

    Member CarbonX13 GBAtemp 台灣人

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    1,399
    Location:
    Vancouver, B.C.
    Country:
    Taiwan
    An interesting find. It'd be interesting if this can unbrick 003 Wii consoles, though I'm doubtful...
     
  8. vinzanity

    Member vinzanity GBAtemp Regular

    Joined:
    May 25, 2004
    Messages:
    142
    Country:
    Philippines
    i doubt it can fix error 003 because the instant that you call the system menu it would just return to the black screen with the error 003 written on the screen. What would be helpful would be an exploit like Smashstack that can autoboot and that doesn't need a savegame to run an exploit. Of course i could be wrong, I'll try this with my wode since i won't be losing anything. Thanks again mauifrog.
     
  9. wubaiqu123

    Newcomer wubaiqu123 Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    i had test it .it is not work on 003 wii.
    Enter the Wii Settings, it will take error 003 again
     

Share This Page