Bannerbomb, can't press 1

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Chazzen, Jun 20, 2009.

  1. Chazzen
    OP

    Chazzen Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Jun 20, 2009
    Hi,

    I don't know what is wrong with is.


    I wanted to install bannerbomb on wii, so I went through this site(http://bannerbomb.qoid.us/) and did exactly the same as there explained but when appeared that message "Load boot/elf?" I clicked on yes and then went to a screen when it said that software must not be sold neither alone nor as part a of a bundle..."
    On this screen said to press 1 for continue but is here the problem, my wiimote turn off and when I try to sync the lights appear and disappear and then turn off and for that reason I can't press 1.
    Wii version 3.3E

    Can anybody help me, please ?
     
  2. tj_cool

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,985
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
  3. kobykaan

    kobykaan GBAtemp Addict

    Member
    2,994
    0
    Aug 27, 2007
    or just wait a bit longer!

    some people get impatient!
     
  4. Chazzen
    OP

    Chazzen Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Jun 20, 2009
    Sorry, but doesn't work [​IMG]
     
  5. Linuks

    Linuks GBAtemp Regular

    Member
    299
    0
    Aug 30, 2008
    France
    France
    Try all of the versions!
     
  6. Chazzen
    OP

    Chazzen Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Jun 20, 2009
    I already done that !
     
  7. madtamski

    madtamski GBAtemp Fan

    Member
    404
    0
    Oct 15, 2008
    Glasgow, Scotland, UK
    I had this issue (WC24 was off) and had to use a GC controller.
     
  8. kobykaan

    kobykaan GBAtemp Addict

    Member
    2,994
    0
    Aug 27, 2007
    try another Wiimote maby!?
     
  9. Chazzen
    OP

    Chazzen Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Jun 20, 2009
    I already try with another wiimote.

    madtamski, it was exactly the same problem ?
     
  10. ozguy

    ozguy GBAtemp Regular

    Member
    232
    1
    Apr 11, 2009
    United States
    Make sure you have properly sync'ed the WiiMote to the Wii.
    If you have only sync'ed it by pressing 1+2 on it, it is only a temporary sync and you will lose sync with certain programs.
    You have to sync using the sync button inside the SD slot and the button on the bottom of the WiiMote
     
  11. MicShadow

    MicShadow GBAtemp Fan

    Member
    457
    1
    Jan 28, 2008
    I had this problem, didnt solve it, just used a gamecube controller
     
  12. Chazzen
    OP

    Chazzen Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Jun 20, 2009
    Can it be this one ?
    [​IMG]
     
  13. ozguy

    ozguy GBAtemp Regular

    Member
    232
    1
    Apr 11, 2009
    United States
    No since that requires being plugged into the bottom of a Wiimote.
     
  14. Chazzen
    OP

    Chazzen Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Jun 20, 2009
    Ok, thanks. I will try it.
     
  15. Chazzen
    OP

    Chazzen Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Jun 20, 2009
    I'm going crazy, why is there always a problem ?

    I am using a GC controller and I now my wii freezes when i'm trying to press on downgrade IOS35

    Serial number starts like LEH1077..

    How can I resolve it ?
     
  16. smuddge

    smuddge Advanced Member

    Newcomer
    74
    0
    Jan 13, 2009
    United States
    format your sd card and put everything back on after. could be a card reading issue.
     
  17. Chazzen
    OP

    Chazzen Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Jun 20, 2009
    I already did that and also formated wii.