1. prizna

    OP prizna Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 19, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    Australia
    I've been using my EZ Flash Omega for a while now and this is the first time I've run into an issue, when I try to play 'Banjo-Kazooie: Grunty's Revenge' a lot of the time my save isn't there (the game only lets me select 'New Game') I usually have to restart the game 2-3 times and then the game lets me select 'Continue' followed by my save. I haven't had any save issues on any other games.

    Is this a known issue or are there any ideas on what could be causing this?

    thanks,
     
  2. prizna

    OP prizna Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 19, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    Australia
    I've read through all of that, the saves don't seem to be corrupted tho, as the the game reads the save after 2-3 restarts, it just seems to be a problem with 'Banjo-Kazooie: Grunty's Revenge' and it reading the save file. I've tested the game on other emulation and have zero issues, it only seems to happen with EZ Flash Omega.

    I have gone back and checked previous games I've played and have no problem loading their saves so I don't believe its a problem with saves in general, it seems to only be an issue with 'Banjo-Kazooie: Grunty's Revenge'.

    Could there be some kind of incompatibility with 'Banjo-Kazooie: Grunty's Revenge' and EZ Flash Omega?
     
  3. wally86

    wally86 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 17, 2014
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    I also had this problem. I think I think have found a way to load the save every time. Select the game with A. Then go to clean boot or boot with Add-On. Hold L, then press A. This loads the ROM with multi-boot (GBA bios). Seems to load Everytime for me so far.

     
    EZ-Flash2 likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Kazooie, Gruntys, Revenge