bad wad brick help!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by nemesis23, Oct 1, 2009.

Oct 1, 2009

bad wad brick help! by nemesis23 at 6:39 PM (945 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. nemesis23
    OP

    Newcomer nemesis23 Newbie

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    just installed a bad wad and now when i startup after warning menu it plays the menu sound for a second but screen remains black. i have got into the rescue menu with the gc controller and tried to run universal unbricker but nothing.could it be the disks im using, they work for my backups but i dont know. any help
     
  2. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    What firmware are you on, do you have Preloader or BootMii, etc
     
  3. Amarok

    Member Amarok GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    156
    Country:
    Netherlands
    what wad did you install?
     
  4. nemesis23
    OP

    Newcomer nemesis23 Newbie

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    im on 4.1 eur i thought i had bootmi but i must have uninstalled it
     
  5. Amarok

    Member Amarok GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    156
    Country:
    Netherlands
    preloader installed?

    What kind of wad did you install?
     
  6. nemesis23
    OP

    Newcomer nemesis23 Newbie

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    it was a mplayer wad
     
  7. Amarok

    Member Amarok GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    156
    Country:
    Netherlands
    do you have preloader?
     
  8. nemesis23
    OP

    Newcomer nemesis23 Newbie

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    no preloader
     
  9. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    think it's a job for Nintendo you'll have to send it in to get repaired but they'll probably send you one back with 4.2E installed
     
  10. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    Are you sure that BootMii is uninstalled? If your disc slot flashes twice upon booting then it's still there.
     
  11. nemesis23
    OP

    Newcomer nemesis23 Newbie

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    nope it just flashes once does that mean its a gonner
     
  12. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    your only option is Nintendo if it's still under warranty and tell them you had a power outage when updating but you'll have to pay if it's not under warranty and it would probably be cheaper to buy a second hand wii than to pay Nintendo to fix it
     

Share This Page