backup games won't load

Discussion in 'Wii - Hacking' started by lightyear, Jun 20, 2009.

Jun 20, 2009

backup games won't load by lightyear at 3:18 PM (807 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. lightyear
    OP

    Member lightyear GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    240
    Country:
    United States
    I've got a problem getting games to load lately. I've got my Wii softmodded to 4.0, cIOScorp 36 rev 13b, using SM IOS 60, backup loader .3 with 002 error fix.

    Problem is, all my older games always have, and still do work. It's the new games that have been released in the last month or so that don't work...Indiana Jones SOK, Ghostbusters, Night at the Museum, etc.

    I've updated my cIOS, and even tried about a half dozen different loaders, but nothing works. I'm burning to the same DVD-R disks that I've gotten plenty of other games to work when burned to, and I've tried 1x, 2x, 4x, 8x with both nero burning rom and imgburn.

    I'm stumped...can someone please help?
     
  2. wrettcaughn

    Member wrettcaughn Misunderstood Moral Elitist

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,785
    Country:
    United States
    Use cIOS 38 rev13a with 002 error fix on for best compatibility with newer games like Ghostbuster and Indiana Jones. Also, try NeoGamma. I don't load from discs but from what I've read WiiPower is on top of things with that disc loader.
     
  3. lightyear
    OP

    Member lightyear GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    240
    Country:
    United States
    sorry...realized I made a typo above...meant cIOS 38 rev13b.

    Thanks for the advice...will try it. How do I uninstall rev 13b? Just install 13a over it?

    I'll look for that loader as well...thanks!!!
     
  4. wrettcaughn

    Member wrettcaughn Misunderstood Moral Elitist

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,785
    Country:
    United States
    You can just install rev13a over it.

    NeoGamma
     
  5. lightyear
    OP

    Member lightyear GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    240
    Country:
    United States
    Problem solved [​IMG] I thought I'd installed rev 13, but I only installed the .dol...[​IMG] My bad, guys [​IMG] All is working now [​IMG]
     

Share This Page