ATTN: Arm the Homeless and WiiPower- RB cIOS issues

Discussion in 'Wii - Hacking' started by SFenton, Dec 1, 2008.

  1. SFenton
    OP

    Member SFenton ಠ_ಠ

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    1,077
    Location:
    Derp
    Country:
    United States
    TOPIC

    From Mrkinator:
    Okay, so here are my results!

    Working
    1. All instruments at menu!
    2. Menu= 100% working!
    3. Music on customs/originals during Quickplay works!
    4. Intro!

    Kinda working.

    1. I injected Limelight into Foreplay/Longtime. Since FP is longer than Limelight, the video speeds up to match the song so they end at the same time. Very funny indeed
    2. Music makes weird noises overtop of song when playing in Drum Versus.
    3. Practice Mode works with customs. (My song is off sync cause I forgot to sync it, so it's a little weird). Pause doesn't work, unless it's paused before the song starts.

    Not Working

    1.None of the instruments work during Quickplay on customs at all. If you press the Home Button, you get the home with a cross so it won't let you exit. On non injected songs, the instruments work fine.
    2. The Rock Meter on the left side doesn't move during Quick Play [​IMG]

    For songs:
    Welcome Home=Tom Sawyer (Original)
    Foreplay=Limelight


    From Mrkinator in more detail:
    The instrument DO NOT work in quickplay. I can't pause or play the notes. The notes don't go red when you miss, they just pass by (I can't play the notes anyways since the instruments don't work). The Rock Meter doen't move AT ALL (even when the song is done) You get 0% and 0* lol [​IMG].

    Yeah, when I push the home button on the wiimote (there aren't any on the instruments) I get the Home logo with a Red cross through it (like a no smoking sign, but with the home logo in the middle.)

    Rock Meter stays at 75% and you don't fail! [​IMG]

    But Everything (except pausing) works in practice mode

    The notes aren't in sync with the music because I forgot to put the 2.95 sec on the mid and mogg. (I used the "Tom Sawyer" DLC on "Welcome Home")

    It would be great if we could work this out.
     
  2. Mrkinator

    Member Mrkinator Neil Peart Wannabe

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    890
    Location:
    Great White North, Eh!
    Country:
    Canada
    Actually, I think it was the songs I was using. I was using DLC from a Frets On Fire Fan Forum. Homemade customs seem to work 100%.

    Everything is working now except that dlc. I'd post a link to it, but I'm not sure if it's legal on these forums.

    If you could answer that problem, that would be great.
     
  3. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Then can i mark Rock Band Customs as done? If your DLC is public domain or something similar, you can post a link to it, but it's important to add the information that's public domain. All files containing music are supposed to be protected by copyright and that's why it's forbidden to post it here.
     
  4. Mrkinator

    Member Mrkinator Neil Peart Wannabe

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    890
    Location:
    Great White North, Eh!
    Country:
    Canada
    I believe the problem with the dlc is it's being ripped from the xbox and has hashes that haven't been beaten yet. So, yeah, customs I believe are 90-100% working now. If there's anymore issues, I'll be posting them here http://rockband.scorehero.com/forum/viewtopic.php?t=18580
     

Share This Page