Hacking atmosphere 1.0.0 updated, no longer booting

KomasterXX

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Sep 30, 2016
Messages
60
Trophies
0
Age
27
XP
283
Country
Kenya
Not fully related but thought I would share - I updated as well to Atmosphere version 1.0.0 but still using 10.0.1 official firmware.

Getting this error as I boot-up Atmosphere: "A fatal error has occurred when running Fusee. Failed to run tsec firmware!" Despite this error, I am able to just reboot as instructed on the screen and enter into Atmosphere CFW normally. Everything seems to function as intended, but not completely sure.

I boot-up in this order, if that matters, SX OS > Atmosphere/Hekate. Any ideas?
 

Kallrkyle

Well-Known Member
Member
Joined
Jul 23, 2021
Messages
190
Trophies
0
Age
50
XP
176
Country
Denmark
Have you downloaded the latest fusee payload aswell ?
Have you made the changes in the hekate_ipl file that is mentioned in the changeslog for AMS ?
 

ChambersNow

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Aug 27, 2009
Messages
46
Trophies
0
XP
427
Country
United States
Last edited by ChambersNow,

KomasterXX

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Sep 30, 2016
Messages
60
Trophies
0
Age
27
XP
283
Country
Kenya
Hello, sorry I am not sure as this is a different error. But I think compatibility right now for 13.0 is not fully there yet. I see that a pre-release for atmosphere (1.1.0) is out, and it should work for 13.0 - did you try that? Or are you using 1.0.0?
 

Shadow#1

Wii, 3DS Softmod & Dumpster Diving Expert
Member
Joined
Nov 21, 2005
Messages
10,493
Trophies
1
XP
6,047
Country
United States
Hello, sorry I am not sure as this is a different error. But I think compatibility right now for 13.0 is not fully there yet. I see that a pre-release for atmosphere (1.1.0) is out, and it should work for 13.0 - did you try that? Or are you using 1.0.0?
1.1.0 works 100%
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    T tempBOT: tastymeatball has left the room.