1. OverkillLabs

    OP OverkillLabs Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 26, 2019
    Messages:
    43
    Country:
    Bulgaria
    Can anyone make a 60fps mod for this game and possibly some graphics improvements or a resolution patch of some kind?
     
  2. masagrator

    masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,336
    Country:
    Poland
    AC3 had issues with maintaining 60 FPS after unlocking and I don't think AC4 will be better.
     
  3. OverkillLabs

    OP OverkillLabs Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 26, 2019
    Messages:
    43
    Country:
    Bulgaria
    Well it's worth experimenting with it at least that's why I want it honestly.
     
  4. Valdrrak

    Valdrrak Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    60
    Country:
    think it might melt the switch if we do this lol
     
  5. Edward_Kenway

    Edward_Kenway Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 6, 2019
    Messages:
    9
    Country:
    Australia
    Assassins Creed IV runs at a smooth 30fps in handheld mode. 60fps would be the ideal mod, but 30fps at a higher resolution would still be nice.
     
  6. Kaezzine

    Kaezzine Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 31, 2019
    Messages:
    70
    Country:
    Germany
    AC4 Black Flag looks to me way more optimized and smoother than AC3. Even at default clock speeds.
    So it might be overall more optimized and may handle more enhancements thrown at it.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —



    here is a quick performance review.
    Also, another interesting mod would be to add in a romfs file of the PC higher quality audio pirate shanties.
     
  7. masagrator

    masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    2,336
    Country:
    Poland
    And according to what I found in AC4 (I may be wrong) docked mode is running at max 1600x900. I can't find resolution of handheld mode outside framebuffer ones (so there is a chance that it's max 720p).
    You can find docked resolution at [main + 91d120] (width) and [main + 91d124] (height) if someone want to do it.
    Rogue in the same function has only framebuffer values. So it's 1080p and 720p.
     
    Last edited: Dec 6, 2019
    Kaezzine likes this.
  8. lh411

    lh411 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2019
    Messages:
    129
    Country:
    China
    thanks for your reserch.it means rogue resloution is 1080p on dockmode and 720p om handlemode ?it is Dynamic resolution on rogue or black flag?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    and how can we fix resloution value??
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Resolution, Assassins, Creed