arm7-fix

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Taziz, Sep 13, 2007.

Sep 13, 2007

arm7-fix by Taziz at 11:52 PM (8,068 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Taziz
    OP

    Member Taziz GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    181
    Location:
    Lithuania
    Country:
    Lithuania
    i didint play my ds lite, becouse of thanks to stupid SP ONE, while I was waiting I found that some new games dosint work and needet some haxing to do to make it work (arm7-fix)
    can sombody explain why these is needet dose the game developers added more protecsion ?
    dose this problem gose to any card ownder like SP one R4DS ect ?
     
  2. Urza

    Member Urza hi

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    6,493
    Country:
    United States
  3. Taziz
    OP

    Member Taziz GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    181
    Location:
    Lithuania
    Country:
    Lithuania
    sorry if its hard to read, but I was asking what cousing this and wich cards are effected ?
     
  4. Zombie_Mario

    Member Zombie_Mario GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    426
    Country:
    United States
  5. Taziz
    OP

    Member Taziz GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    181
    Location:
    Lithuania
    Country:
    Lithuania
    uh I was looking what was the problem that you needer to patch arm7 but it didint answeard my questiont, ateast I know that it becouse of the new game.
     
  6. Don Andy

    Member Don Andy GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    196
    Location:
    Germany, duh
    Country:
    Germany
    From what I know, the whole ARM7 thing is something like a copy protection. I really just snatched that up somwhere, no idea if that really is true.
     

Share This Page