Arkanoid Plus, anybody else Blackscreen?

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by bazamuffin, Jun 14, 2009.

Jun 14, 2009
  1. bazamuffin
    OP

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Has anybody else suffered Black screen after start? The wiimote un-syncs and the wii locks up, any suggestions. Im running a 3.2E ii, with preloader etc
     
  2. bazamuffin
    OP

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Is there anybody, OUT THERE?
     
  3. ItsMetaKnight

    Member ItsMetaKnight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    612
    Country:
    Denmark
    I also bought it, but this game really sucks...
     
  4. bazamuffin
    OP

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Nah, Arkanoid is a class game, in any format. It's good, simple, challenging FUURN
     
  5. ItsMetaKnight

    Member ItsMetaKnight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    612
    Country:
    Denmark
    I love the classic versions and NES versions.
    But this version is horrible.
     
  6. bazamuffin
    OP

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Still would love to give it a rasp. But alas, black screen
     
  7. fiddlefaddle22

    Member fiddlefaddle22 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    201
    Country:
    United Kingdom
    Try the game in 50 hz and it should work then.
     

Share This Page