Are there any Pokemon Bloody Platinum Cheats?

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by majinvegeta123, Jan 4, 2010.

  1. majinvegeta123
    OP

    Member majinvegeta123 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    128
    Country:
    United States
    i found a game called pokemon bloody platinum is there anyway to use ar codes on there? and also same question for bloody diamond? if there is something u have to do first can some 1 tell me what that is i really wanna play with cheats thanks

    PS: srry if posted in wrong spot
     
  2. xshinox

    Member xshinox GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    965
    Country:
    United States
    there is a way. you need to create the codes yourself or find someone to do it for you.
     
  3. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    Rules (translated into simple as you failed the first time): You must not have single word topic titles, they must describe thread.

    Also...

    Use The SEARCH BUTTON!!!
     
  4. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    I really wish people would stop responding to/answering the questions that idiots like this guy post with titles like "question..." "help!!!" or "problem".
    Clearly you have a question or problem or need help if you're posting... But BE DESCRIPTIVE!
    "Are there any Pokemon Bloody Platinum Cheats?"
    "Can you use cheats with Pokemon Bloody Platinum?"
    It's not hard...
     
  5. I am r4ymond

    Member I am r4ymond PFE

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    1,703
    Location:
    Ionia
    Country:
    United States
    I think the Regular Pokemon Platinum cheats work with it...I remembered using the Pokemon Platinum cheats on it and it worked. Not really sure though...it may be a different version.
     
  6. haflore

    Member haflore aeternaliter fluxa

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,213
    Country:
    United States
    When he fixed the title Hadrian called himself Gaydrian [​IMG]
    And to make this post a little more useful: Yeah, dood, like XWolf said, use the search button.
     
  7. bleachigo159

    Newcomer bleachigo159 Advanced Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    91
    Location:
    Manila Philippines
    Country:
    Philippines
    you can use normal pokemon platinum cheats just change the game id using r4cce
     
  8. majinvegeta123
    OP

    Member majinvegeta123 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    128
    Country:
    United States
    wow thanks for all the help NOT!!!
     
  9. lildeathboy

    Newcomer lildeathboy Member

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    as bleachigo said. you can use the regular cheats from platinum game. the Bloody is just a hack version i dun dink there is a change in id (didnt check). one last thing, you should try it b4 asking.
     
  10. Melly Pix

    Member Melly Pix Gbatemp's Lady Vulpix

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    177
    Location:
    Kelowna, B.C.
    Country:
    Canada
    I have played bloody platinum since it's hack release and actually still do to this day lol
    weird thing is i don't understand why you don't have any working cheats for it
    all the regular pokemon platinum cheats work absolutely fine for me
    but if you still struggle to get them to work, there's one last solution...pokesav!
    pokesav works totally fine for bloody platinum, as long as you get the platinum version of pokesave
    (google it before asking about pokesav)
    hope this helps you
    if you still struggle after all that, find the original bloody platinum thread and pm the creator of the hack and see if they can help you
     
  11. I am r4ymond

    Member I am r4ymond PFE

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    1,703
    Location:
    Ionia
    Country:
    United States
    That's what I was talking about. Regular Pokemon Platinum cheats should work. Maybe he forgot to change the Game ID. Is that why?
     
  12. lildeathboy

    Newcomer lildeathboy Member

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    i never changed the Game ID and the cheats worked. i played mines on m3 touchpod b4 i switched to m3sakura.

    off topic: i might change back to touchpod...altho the screen from sakura seems kooler
     

Share This Page