App Sync Issues

Discussion in 'General Gaming Discussion' started by Slyakin, May 16, 2010.

May 16, 2010

App Sync Issues by Slyakin at 8:29 PM (1,593 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. Slyakin
    OP

    Member Slyakin See ya suckers

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    4,450
    Location:
    Soviet Slyakin
    Country:
    United States
    Yes, I gave in and got a new iPod Touch 3G. Jailbroke it with Cydia, and transferred all my stuff onto it. Now, the problems like in Installous and App Sync 3.1.X (Or something like that). I have that installed, and download cracked apps with no problem. However, syncing to iTunes is a problem. Even with AppSync installed, all my cracked apps are removed. ANy help?
     
  2. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Have you authorized your computer with iTunes? Or is just your cracked apps that don't sync?
     
  3. Slyakin
    OP

    Member Slyakin See ya suckers

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    4,450
    Location:
    Soviet Slyakin
    Country:
    United States
    Yes, my computer is authorized. All apps sync except cracked ones (as in, free ones from Installous.)
     
  4. Danny600kill

    Member Danny600kill xD

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,664
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    Try reinstalling app sync and make sure it is the right one for the firmware you are on, then check the Itunes is authorized and then retry, if this is not working reinstall Installous
     
  5. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Oh, you download them off Installous? So that means it's on your iPod, right?
    Are you wanting them on your computer or your iPod?
    I don't think it can go iPod > iTunes only iTunes > iPod
     
  6. Slyakin
    OP

    Member Slyakin See ya suckers

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    4,450
    Location:
    Soviet Slyakin
    Country:
    United States
    Unfortunately, I have installed and reinstalled AppSync as well as Installous several times... I have AppSync 3.1 (It says that it should work with 3.1 through 3.1.3)


    Yes, I do download them straight to my iPod. It worked before on my 1st gen, I could download from my iPod and it would sync perfectly to my iTunes.
     
  7. Danny600kill

    Member Danny600kill xD

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,664
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    It shouldn't delete them? I downloaded SF4 last night and synced like 3 minutes ago and it didn't delete it and it never has in the past, you might just have to download the .ipa's of the internet then put them into your itunes and do it that way
     
  8. Slyakin
    OP

    Member Slyakin See ya suckers

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    4,450
    Location:
    Soviet Slyakin
    Country:
    United States
    Ugh... I was worrying about that. Oh well, I might just have to experiment some more.

    What the...?! Suddenly, I can sync apps to iTunes now! Holy shit guys, thanks for... whatever you did!
     
  9. Slyakin
    OP

    Member Slyakin See ya suckers

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    4,450
    Location:
    Soviet Slyakin
    Country:
    United States
    Double post, sorry.
     
  10. kaz_abdin

    Newcomer kaz_abdin Advanced Member

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    61
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    I had the same porblem as you and I have figured out a solution.
    First, when you sync your iPod in iTunes, right click it and select the 'Reset warnings'
    Now when you install apps via installous and sync your iPod touch/phone on iTunes, you should recieve a message to transfer apps over to your iTunes. Click Transfer and you should have the apps onto your iTunes library. Hope that helped.
     
  11. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Also when you go into Installous go to settings and put ON on iTunes Sync
     

Share This Page