AP Fixes for Wario Ware D.I.Y NDS europe?

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by Razor1993, Apr 30, 2010.

Apr 30, 2010
  1. Razor1993
    OP

    Member Razor1993 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    122
    Country:
    Turkey
    Hi all!
    is there patches for the european version of wario Ware D.I.Y for the DS?
    becouse its started with a black screen!
    pls upload all fixes you found here maybe it helped???
    thx!!!!!
     
  2. sword414

    Member sword414 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    163
    Country:
    Canada
    try applying us patch?
    if not you'll just have to live with the us ver cuz nobody is gonna make a patch for it since theres already a us patch.
     
  3. Razor1993
    OP

    Member Razor1993 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    122
    Country:
    Turkey
    where can i find the newest version of the US version?
     
  4. drwhojan

    Member drwhojan GBAtemp Addict

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    2,816
    Location:
    this planet earth
    Country:
    United Kingdom
    Trying my best to fix , with DSTT and Ysmenu for R4 original

    http://gbatemp.net/t224139-warioware-do-it...t&p=2797533

    Ajustments to the speedup and boot for infolib.dat needs to be created and Address to the (E) Ram from the (U) version for extinfo.dat needs to be changed ...

    I have changed it , buy i don't know if it would work as i don't have my DS at the moment
     
  5. drwhojan

    Member drwhojan GBAtemp Addict

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    2,816
    Location:
    this planet earth
    Country:
    United Kingdom
    removed
     
  6. azure0wind

    Member azure0wind 7 years flew so fast.

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    941
    Country:
    Indonesia
    no roms link u idiot. and do not ask for roms!
     

Share This Page