Anyone using the Kingston 2GB micro sd with R4?

Discussion in 'R4 DS' started by heliuscc, Jun 19, 2007.

Jun 19, 2007
  1. heliuscc
    OP

    Newcomer heliuscc Advanced Member

    Joined:
    Apr 16, 2007
    Messages:
    84
    Country:
    United Kingdom
    Anyone, and if so, any problems?
    If not is anyone using the new sandisk mobile premier 2GB card?
     
  2. iwakura

    Member iwakura HHNNNNNNGGGG

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,161
    Location:
    California
    Country:
    United States
    no problems on my kingston 2gb, but i dont play tony or Castle POR
     
  3. anark-e

    Newcomer anark-e Member

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Messages:
    32
    Country:
    United States
    I don't know about "Mobile Premier" but I am using a SanDisk 2GB.

    I haven't tried Downhill Jam, but formatted with 64K clusters my SanDisk 2GB plays Portrait of Ruin perfectly. No lag or freezes.
     
  4. heliuscc
    OP

    Newcomer heliuscc Advanced Member

    Joined:
    Apr 16, 2007
    Messages:
    84
    Country:
    United Kingdom
    Beginning to not believe the 1GB Kingston Japan thing, of which I have two. Don't play either of those games myself either so may just go with the kingston 2GB for £12.90 from www.picstop.co.uk.

    Also got a cyclo ds and the 4GB sandisk is down to £39 already, that's dropped by 20% in about a month! Prices are just tumbling with memory.
     
  5. steudler

    Newcomer steudler Newbie

    Joined:
    Jun 14, 2007
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I got a kingston 2gb from buy.com. It's taiwanese (not japanese, if that matters). Haven't tried any tony hawk or castlevania games yet, though. Too busy trying out others yet. Haven't had any problems, and don't think I will.
     
  6. yukine

    Member yukine GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    123
    Location:
    Arizona
    Country:
    United States
    I have a Kingston 2GB and it's Taiwan (I'm pretty sure all 2GB are Taiwan.) It works fine, but I haven't tested it with Tony Hawk (Why would I want to play those on the DS?) and Castlevania: PoR (I own it, and you should to!)
     
  7. Harry Potthead

    Member Harry Potthead GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    122
    Country:
    Germany
    I have a 2 GB Micro SD from Kingston too and it works with
    Castlevania: PoR [​IMG]
     
  8. ZAFDeltaForce

    Member ZAFDeltaForce Specialist

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,786
    Country:
    Singapore
    I've got a Kingston 2GB MicroSD made in Taiwan formatted to FAT16, 64KB clusters. No problems so far in all the games I've tried.

    EDIT: I defragged it too.
     
  9. theADDict

    Member theADDict GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 5, 2006
    Messages:
    118
    Country:
    United Kingdom
    I used to sell 2gb kingstons, all Taiwan made, and had 1 or 2 complaints referring to Castlevania.
    Switched to Integral 2gb Japan made SD-C02G cards, never had a complaint since.

    But for the sake of 1 or 2 games..... [​IMG]
     
  10. coolbho3000

    Member coolbho3000 GBATemp Kikkoman Naturally Brewed SoySauce Fanatic

    Joined:
    Apr 29, 2007
    Messages:
    2,095
    Location:
    Kikkoman Factory
    Country:
    I just got a freeze on PoR while warping with a Taiwan 1GB Kingston.
     

Share This Page