anyone elses game covers not showing in loader?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by wiimano, Apr 9, 2009.

  1. wiimano
    OP

    Member wiimano GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    this is the only loader i can find out there, that shows the images of the games

    http://wiinewz.com/forums/591533-post80.html

    any loader i have used on here, the loader works, everything runs right, but it does not show a single game cover

    does anyone else have this similar problem? no one can seem to figure this one out.

    why would it load for that specific loader, but not any of these on here?

    hope you can help, thanks mates
     
  2. Gwaith

    Member Gwaith GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    140
    Country:
    Germany
    where did you place your covers? I use wiishiiza's (or sth. like that is his name sorry mate ^^ ) USB loader http://gbatemp.net/index.php?showtopic=147085 and placed the images in: SD:\apps\Name of your USB Loader Folder\images . It works for me if they are placed like that.


    Greetz,

    Gwaith
     
  3. wiimano
    OP

    Member wiimano GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    youd be thinkin it would work right, thats exactly how i have it, there just must be some bugs still, exactly how you have it, i guess mine just doesnt want to work. other loader works though, i guess its expected to not work with everything, early development here as it is mate.
     

Share This Page