1. Deleted User

    OP Deleted User Newbie

    This started happening yesterday when I got home. My computer doesn't seem to be displaying youtube properly as shown in the screenshots below.

    I'm guessing its just me because my internet seems to be f$%#ing up lately. I'm randomly getting disconnected on both my iPod touch and laptop. Or maybe its because all the ad-ons I'm using is interfering with something Youtube introduced in the past day or so.

    youtube.png youtube2.png
     
  2. FAST6191

    FAST6191 Techromancer
    Reporter

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    33,451
    Country:
    United Kingdom
    It could be addons or overzealous security (sites failing to load like that I see often when I roll up to a site with noscript and requestpolicy active), however if your internet is being slow (or even your ISP is throttling trying to cache youtube a bit) then that is the more likely culprit.

    If you suspect throttling then try a VPN, if you suspect addons I assume you have tried booting the browser in its "safe mode" or just using another browser you have not got all the addons for. If it is just generally lousy internet then afraid you live in Australia so good luck with that one.
     
  3. Deleted User

    OP Deleted User Newbie

    I played around with safe mode and my add-ons a bit. Turns out Adblock Plus causing the problems. Still not sure why my internet has been randomly disconnecting at random for the past week. Probably something I should call my ISP about.

    Thank you :)
     
    TotalInsanity4 likes this.
  4. blax722

    blax722 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 6, 2015
    Messages:
    111
    Country:
    So, yeah, don't worry.

    Screenshot_168.png Screenshot_169.png
     
    TotalInsanity4 likes this.
  5. Lycanroc

    Lycanroc Woof
    Member

    Joined:
    May 11, 2014
    Messages:
    2,109
    Country:
    Germany
    Same thing happened to my brother a few hours ago, he was just like "dafuq" xD

    Then he refreshed the page and it went back to normal :|
     
    TotalInsanity4 likes this.
  6. blax722

    blax722 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 6, 2015
    Messages:
    111
    Country:
    I refreshed, forced chrome to reload the page again, cleared cache, restarted computer then I gave up, played I game of LoL and then it worked.
    So, if anyone has similar problem, play LoL. It repairs chrome.
     
  7. TeamScriptKiddies

    TeamScriptKiddies Licensed Nintendo (indie) Game Developer
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Messages:
    1,970
    Country:
    United States
    Lol @lol fixing the problem polo llilololiltydudududyy
     
  8. CitizenSnips

    CitizenSnips a seldom-used crab named Lucky
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2015
    Messages:
    662
    Country:
    United States
    yeah i've been getting that every now and then. it usually fixes itself when i go back to youtube later on
     
  9. Osga21

    Osga21 Full Time Idiot
    Member

    Joined:
    Jun 9, 2013
    Messages:
    296
    Country:
    Portugal
    Mine is loading fine, but a few of my friend were having issues

    [​IMG]
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - youtube, anyone, having