Anybody else having issues with The Last Story?

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by MarcusRaven, Aug 20, 2012.

Aug 20, 2012
  1. MarcusRaven
    OP

    Member MarcusRaven HBC Theme Maker

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    928
    Location:
    N. Carolina
    Country:
    United States
    So I'm trying to play The Last Story (US) through my WODE. I ripped it myself, so its a clean image. When loading through the LCD screen, it shows up on the Disc Channel fine, but then when I press Start the WODE ejects the iso and the Wii menu restarts. A moment later I get the black screen mentioning a system error and I have to restart my console.

    On the other side, the game seems to load fine through WODEFlow. I'm a little concerned as to why it won't work through the Disc Channel. Anybody have any thoughts?
     
  2. RiPPn

    Newcomer RiPPn Advanced Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    82
    Country:
    United States
    Maybe the game has some funky protection scheme and that's why there hasn't been a scene release yet?
     
  3. weavile001

    Member weavile001 Spiritmaster

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    2,794
    Location:
    somewhere
    Country:
    Brazil
    maybe you got a bad copy?
     
  4. OhMyFuzzy69

    Newcomer OhMyFuzzy69 Newbie

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    im having issues of my backup freezing in usb config loader.... It plays but then it freezes up. none of my other backups freeze or messup

    ~Fuzzy
     
  5. sashaski

    Newcomer sashaski Newbie

    Joined:
    Jul 5, 2012
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    I haven't experienced any problems or freezes. I've got about 3hours of play time so far.
     
  6. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,835
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    The only problem I've experienced is the game being too epic. :P

    Try running it from the disc and see if it works.
     

Share This Page