Any way to make the NDSBackup 3in1 work with an m3

Discussion in 'R4 DS' started by Trel, Oct 11, 2007.

Oct 11, 2007
  1. Trel
    OP

    Newcomer Trel Advanced Member

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    93
    Country:
    United States
    If I'm using an R4 and have available to me an M3 Perfect Slim SD, is there any way to make the NDSBackup Tool 3in1 work with an M3 rather than a 3in1? Due to my current location, I cannot use the WiFi version.

    http://www009.upp.so-net.ne.jp/rudolph/nds/NDS_Backup/

    That's the site incase it helps.
     
  2. warbird

    Member warbird GBAtemp Regular

    Joined:
    May 25, 2007
    Messages:
    290
    Country:
    Japan
    Why? Use the slot 2 version. should work with your m3 (remember to dldi patch the backup tool for your m3 perfect slim SD, and use a loader version for your R4 that doesnt auto-dldi patch)
     
  3. Wii_DS.

    Banned Wii_DS. ウォリアー

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    681
    Country:
    United Kingdom
    The program is built for the 3-in-1 hence the name. So no there is no way.
     
  4. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    Why? You can just put the Slot-2 tool on the M3 Perfect. You'll only need the R4 to boot it up in Slot-2 mode.
     
  5. Trel
    OP

    Newcomer Trel Advanced Member

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    93
    Country:
    United States
    I'm aware I can use the slot 2 version, I was just asking if it was possible.
    (I don't even need the R4 in since I flashed my ds lite.)

    I just use the R4 more and was trying to move all my stuff to it.
     
  6. warbird

    Member warbird GBAtemp Regular

    Joined:
    May 25, 2007
    Messages:
    290
    Country:
    Japan

    well, i had some problems doing that with my m3cf, and to get around it, i had to put it on my slot1 card...
     

Share This Page