Any way to change a Chi R4 to Eng?

Discussion in 'R4 DS' started by philthy, Jan 11, 2007.

Jan 11, 2007
  1. philthy
    OP

    Member philthy GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 12, 2005
    Messages:
    113
    Location:
    California
    Country:
    United States
    After reading the glowing reviews on the R4 I went out and bought one during my stay in Hong Kong. Since I didn't have access to a computer I never got a chance to use it over there. Once I got back to the states, I popped in my R4 and realized it was the Chinese version. I tried installing the Eng firmware but it didn't work. Is there a way to change the language back to English or is it just like the G6 where once you get the card with that language, that's it.
     
  2. philthy
    OP

    Member philthy GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 12, 2005
    Messages:
    113
    Location:
    California
    Country:
    United States
  3. Saturnplanet5

    Member Saturnplanet5 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Messages:
    652
    Country:
    Australia
    From what I've heard it takes a simle solder. If you look to the left of the main chip you'll see a stack of 4 connectors.
    Like this:
    [] []
    [] []
    [] []
    [] []
     
  4. ukipunk

    Newcomer ukipunk Member

    Joined:
    Dec 30, 2006
    Messages:
    21
    Country:
    Argentina
    Just like the picture.
     

Share This Page