Any way ti put ACademy of Champions working?

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by DDD13, Sep 9, 2009.

Sep 9, 2009
  1. DDD13
    OP

    Newcomer DDD13 Advanced Member

    Joined:
    Aug 22, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    Portugal
    Well I would like to play this game in my PAL Wii but I always get a black screen. Any solution?
     
  2. Pakatus

    Member Pakatus GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    777
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    What you're running there?
    Boot method?
    cIOS?
    Firmware?
    WII Region?
     
  3. DDD13
    OP

    Newcomer DDD13 Advanced Member

    Joined:
    Aug 22, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    Portugal
    I'm running in a PAL wii I've already said, in firmware 4.1. I tried many methodes neogamma, multiboot, gamma channel, cios corp 3.3 via Disc Channel with rev9 Cios.
     
  4. Pakatus

    Member Pakatus GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    777
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    I managed to get it working in similar configs, except i'm running cIOS rev14 (think about update, error002 detection is way better).
    Try to use USB Loader GX, with Error002 = AUTO or ON (Dont remember exatcly).
    If your version of the game is NTSC, set Video Patch = Automatic.
     
  5. woodoste

    Newcomer woodoste Advanced Member

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    70
    Country:
    Italy
    Update the cIOS to rev14 and use DopIOS to update all the IOS too ;-)
     
  6. DDD13
    OP

    Newcomer DDD13 Advanced Member

    Joined:
    Aug 22, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    Portugal
    I have used neogamma with all cios updated and cios rev14 but still getting a black screen :S
     
  7. The-Magician

    Newcomer The-Magician Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    89
    Location:
    Cuernavaca, Morelos, Mexico
    Country:
    Mexico
    Here i have it running on a 4.1E with rev14 and cfg-usbLoader v42c and nothing needed to adjust in the settings.
     
  8. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    i have the pal version working thru usb loaders and neo gamma, try a re-rip/DL, you hay have a faulty copy
     

Share This Page