Any way of getting Megaman ZX Advent to work ?

Discussion in 'M3 Adapter' started by raylgo, Nov 10, 2007.

Nov 10, 2007
  1. raylgo
    OP

    Member raylgo GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 9, 2007
    Messages:
    133
    Country:
    Philippines
    I have an M3 Perfect SD and I cant get this game to work... Is there any word of an update that will run this game?
     
  2. EarthBound

    Member EarthBound a/s/l?

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    825
    Location:
    Fort Worth,Texas
    Country:
    United States
    I heard it doesnt work with the slot 2 card.

    Do they still update slot 2 cards that often?
     
  3. JPH

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    On this M3 Wiki NDS Compatibility Page it seems you cannot play this game.

    According to it:

    Megaman Advent ZX - Loads with Trim Rom, 1xDMA, Software Reset, Force R/W but freezes shortly into the game with either character
    It works on Chinese M3 but not on English M3

    Sorry [​IMG]
    But, on the bright side, this game sucks anyways.
    You aren't missing out on much [​IMG]
     
  4. raylgo
    OP

    Member raylgo GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 9, 2007
    Messages:
    133
    Country:
    Philippines
    Doh... Good thing I also have a Slot 1 Flashcart then. but I would prefer the game on my Slot 2 since my sister and my girlfriend usually borrow my Slot 1 for Animal Crossing and Cooking Mama [​IMG]
     

Share This Page