Any Region Changer

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Sajiko, May 10, 2009.

May 10, 2009

Any Region Changer by Sajiko at 7:26 PM (499 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Sajiko
    OP

    Newcomer Sajiko Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    Canada
    I am in Canada so I have a 3.4U Wii I was modding for a friend with SoftMii 2.1.1 and in Any Region Changer I accidentally hit Yes for Korean Disc Loading (thinking it was StarFall Hacks). The install is finishing as I type this, will this negatively affect the Wii? Is there a way to undo this if it will negatively impact the Wii.

    Basically he wants to play a few back up games and install a few WADs (Mario 64 and Zelda for the 64). Any insight is appreciated. Thanks.
     
  2. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    Well if i makes any problems then just go into Any Region changer and change it back [​IMG]
     
  3. steve-p

    Member steve-p GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    503
    Country:
    United Kingdom
    so your on sysmenu 3.5 then?
     

Share This Page