Any problems with using R4?

Discussion in 'R4 DS' started by Harsky, Sep 8, 2007.

Sep 8, 2007

Any problems with using R4? by Harsky at 3:56 PM (709 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Harsky
    OP

    Member Harsky Madmin

    Joined:
    Aug 2, 2004
    Messages:
    5,263
    Country:
    United Kingdom
    I must be one lazy git if I'm buying a 4gb mirco SD card instead of trimming the rom but nonetheless, I'm planning on getting one. Is there any trouble when you use a 4gb microsd card in an R4?
     
  2. Wii_DS.

    Banned Wii_DS. ウォリアー

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    681
    Country:
    United Kingdom
    Yes, the R4 can not use the format 'SDHC'

    the R4 can only use up to 2GB's
     
  3. thomasroberts6

    Member thomasroberts6 GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    496
    Country:
    United Kingdom
    Also, if you do have a non-SHDC 4GB card, then it may be unstable. Really, it would be better to get 2x 2 GB.
     
  4. zeppo

    Member zeppo change my avatar!

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    982
    Country:
    United States
    well my friend has a 4gb one and it works fine.

    but you should still trim.. you can fit like 1.5 times as many games on (estimate)
     

Share This Page