Any news about ps3 iso loader...?

Discussion in 'Sony PlayStation 1 & 2' started by Gagarin, Jun 8, 2008.

Jun 8, 2008
  1. Gagarin
    OP

    Member Gagarin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    938
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    According to Wikipedia, since May ps3 is hacked.
    but I don't know anybody who can really confirm it.
    There were rumors about Ferrox, Paradox loaders.
    Anybody heard anything?
     
  2. Bob Evil

    Member Bob Evil The Department of Home-Made Insecurity

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    3,783
    Location:
    Out of the corner of your eye
    Country:
    United Kingdom
    A couple of groups have had working loaders since early last year, however, they have no interest in releasing them to the masses at this time, as the exploits and such that the loaders use, are too eeasily patched, and that the typical over-exposure the loaders would receive would cause Sony to patch against them very, very quickly ...

    Basically, the piracy scene being the way it is today, is the reason we all don't have the loaders yet.
     
  3. jalaneme

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    doubt it, it's too soon imo, the only progress that's been made so far is installing debug firmware on retail ps3's
     
  4. xalphax

    Member xalphax Internet killed the Ponystar.

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Messages:
    1,266
    Location:
    here'n'there
    Country:
    Croatia
    its a myth, if you ask me.

    nothing more, nothing less.
     
  5. deathfisaro

    Member deathfisaro Narcistic Deathfisaro Fan

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    2,053
    Location:
    Vancouver, BC
    Country:
    Canada
    If loaders were out, then people would use it and not update their firmware.
    So once it's out, Sony releasing a patch in the next firmware would be "too late".

    Look at PSP, Sony couldn't do jack about people installing custom firmwares and using loaders. How long did it take to get CFW working on PSP slim again?
     
  6. Volsfan91

    Member Volsfan91 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 3, 2006
    Messages:
    203
    Country:
    United States
    Do you really believe that?

    Come on...
     
  7. Bob Evil

    Member Bob Evil The Department of Home-Made Insecurity

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    3,783
    Location:
    Out of the corner of your eye
    Country:
    United Kingdom
    I don't believe it .. I know it ... and if you knew who I was, you'd believe it too [​IMG]
     
  8. Bob Evil

    Member Bob Evil The Department of Home-Made Insecurity

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    3,783
    Location:
    Out of the corner of your eye
    Country:
    United Kingdom
    Like I said, loaders exist ... I did not say loaders were available for general consumption ... the kiddies who are dragging piracy into the light are the reason a lot of groups are going further underground ...
     
  9. Gagarin
    OP

    Member Gagarin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    938
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Is that mean you are using one?

    So who are you...?
     
  10. damon666

    Newcomer damon666 Advanced Member

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    66
    Country:
    United States
    ... and i hope it will stay this way... a huge place where a lot of kiddies drooling around called the internet is the real killer of the scene . man i wish i could turn back the time [​IMG]
     
  11. MystikEkoez

    Member MystikEkoez GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 5, 2006
    Messages:
    346
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
  12. deathfisaro

    Member deathfisaro Narcistic Deathfisaro Fan

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    2,053
    Location:
    Vancouver, BC
    Country:
    Canada
    ^ SD loader said "Ridge Racer 7 Demo", I have no idea whether the footage was demo or retail but fishy enough. And I don't look forward to buying 50GB SDHC card, because 16GB cost more than enough already.
     
  13. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    They said it can run Retail as well as demos. They picked a demo as their SD card was only a gig big.
     
  14. deathfisaro

    Member deathfisaro Narcistic Deathfisaro Fan

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    2,053
    Location:
    Vancouver, BC
    Country:
    Canada
    Well that makes the loader really not that useful, because most games that fit in 16GB SD card are multiplatform and you can easily run them on modded 360 anyway.
    (I couldn't find any 32GB or bigger SDHC on newegg so I assume they're hard to find or overpriced - probably both)

    PS3 exclusive games are getting bigger and bigger as they use full-blown 7.1 sound source and high-res CG movies and stuff.

    As of now, you can run Disgaea 3 for cheap, but not much else.

    And people used to laugh at the price of BD burners, and the concept of burning PS3 games on BD.
     
  15. The_Cylon_Surfer

    Member The_Cylon_Surfer GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 5, 2005
    Messages:
    130
    Location:
    Base Beach 1
    Country:
    United Kingdom
    I doubt Bob is one of these Kiddies he speaks of. Therefore one can only assume that Bob will not be telling you if he is or isnt using a loader of any kind. I would also expect that he will not be telling you who he is....If he does indeed have underground connections then he wouldnt have them for too much longer by releaving this kind of information to you or I. Nice try though!

    Peace out dudes, bide your time and keep buying games until a loader does surface. IMO there are some titles which are worth the cash, MGS4/COD4 for example BUT there is a lot of shit out there... I also feel for you kids out there, £45 for a game is way too much for you to shell out on a paper round wage. We were all there once [​IMG] I remember saving for months with my little bro, a few pounds a week for Super Mario Borthers 2...It took some time [​IMG]
     
  16. deathfisaro

    Member deathfisaro Narcistic Deathfisaro Fan

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    2,053
    Location:
    Vancouver, BC
    Country:
    Canada
    Well, HDD iso loader would make much more sense. Just mount something like 250GB which is pretty cheap. (SATA 5400rpm 250GB is like $100+-, just about the price of 2 games and reusable on laptops)

    I heard Sony/PS3 is not really supporting 7200rpm HDDs, I wonder why. (I haven't tested how 7200rpm HDD behaves inside a PS3, so no idea about that)
     
  17. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    The PS3 does support 7200RPM drives. Any body who says otherwise is BSing you.
     
  18. deathfisaro

    Member deathfisaro Narcistic Deathfisaro Fan

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    2,053
    Location:
    Vancouver, BC
    Country:
    Canada
    Well that would make loadings shorter for games that support HDD install if it's supported in softwares sense.
     
  19. Lyuse

    Lyuse Newbie

    I got a 7200rpm drive and it copies video's and other stuff much faster
     

Share This Page