Anti Piracy on Sloane to MacHale no Nazo no Story?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by kennypu, Jul 27, 2009.

Jul 27, 2009
  1. kennypu
    OP

    Member kennypu GBAtemp Fan

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    385
    Country:
    United States
    Hey,
    My mom was playing Sloane to MacHale no Nazo no Story, and complained that the game goes back to the level select menu when trying to answer question 2. I quickly thought about anti-piracy. Is there any cheats or patch released for this yet? Thanks in advance,
    Ken
     
  2. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    yes there is a patch for the game [​IMG]
    try search the release thread for the game...

    by the way, whats the flash cart that you are using?
     
  3. regnad

    Member regnad Button Masher

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    1,604
    Country:
    Japan
    I posted this same question about three weeks ago after massive but failed efforts at locating the patch.

    This patch existed just briefly, and then disappeared for all time it seems.

    You're welcome to look at my thread to foreshadow how much success you will have here: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=165537
     
  4. kennypu
    OP

    Member kennypu GBAtemp Fan

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    385
    Country:
    United States
    thanks guys, well if i know theres a patch i'll find it, i'll look in the release thread like elixirdream recommended x]
    nyways to answer your question, I personally have an Acekard2i, but for my mom she's using a r4 so thats probobly why its giving problems (didn't help that when i used ysmenu to load it, it didn't even boot up -.-), but yea i'll probobly get it working. thanks guys.
     
  5. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    kennypu,
    not sure about the availability of the patch
    if you are not using AKAIO! AKAIO autopatches the piracy protection of the game
    so use AKAIO as your acekard firmware and be a goody allow your mum to play with it [​IMG]

    on the other hand, try making a new ysmenu based on the unofficial DSTT 1.17 firmware
    or
    use the r4li.com r4 firmware [​IMG]
     
  6. kennypu
    OP

    Member kennypu GBAtemp Fan

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    385
    Country:
    United States
    Thanks elixir x] no worry i'm no noob, my ak2i already has akiao running on it :3. however i am not so familiar with ysmenu all though i did get it on. I'll try what you said x] Thanks.
     
  7. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    i hope i am right about the latest unofficial firmware of DSTT 1.17 and r4li.com r4's firmware fixes the game

    EDIT: if the game function's properly, you will have to go through a prologue (it is not the apple and basket chapter)
     

Share This Page