Another quote bug

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by dlf, Jun 12, 2009.

Jun 12, 2009

Another quote bug by dlf at 12:31 AM (881 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. dlf
    OP

    Member dlf GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 1, 2009
    Messages:
    429
    Country:
    United States
    I don't know if it's just me, but lately when I try to quote a post (normally, not multiple) I can't edit said quote & when I go to type me response, the text shows before the quote --- EVEN when I click at the bottom of the post - where my computer (& I guess the forum?) should register my cursor being.





    While typing the above, the emoticons stopped moving when I tried to emphisise "EVEN". Though that could be a bug in Invision Power Board, I think I've had & seen this reported this to Matt, bfarber and the rest. Hm.
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    I don't really understand
    Edit a quote? Like I did?
    And what was it about smileys? They got deleted when typing EVEN?

    Sorry [​IMG]
     
  3. dlf
    OP

    Member dlf GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 1, 2009
    Messages:
    429
    Country:
    United States
    1. I can't type after the quote, and or edit it in anyway.
    2. They just stopped moving (weren't deleted), still on the page just no animation. I think that is a bug in IPB not exclusive to gba.
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    wow just had your bug I think

    clicked add reply, but couldn't type or do anything
    same with fast reply and quote
    that was really annoying
    also every choose bar (like the one at the bottom saying "|-- Forum bugs") crashed, weird....
     
  5. Ericthegreat

    Member Ericthegreat Not New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,768
    Location:
    Vana'diel
    Country:
    United States
    It works for me?
     
  6. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    It works fine for me too now (else I couldn't even post this)
    Seems to go away after a while
     

Share This Page