Another question.....

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Yyhhggtt, Sep 6, 2009.

Sep 6, 2009

Another question..... by Yyhhggtt at 5:58 AM (641 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Yyhhggtt
    OP

    Member Yyhhggtt GBAtemp Fan

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    370
    Location:
    In my Wii at Saskatchewan.
    Country:
    Canada
    Okay here are my questions...
    1) Dose Preloader work with BootMii?
    2) I heard of System Menu corruptions... How? Why? And how to I fix it IF I install preloader?
    3) I can't see the corners of my screen due to crappy tv... what to a press? and is it safe to?

    I have the .29 in my SD card and the hacks.ini 4.0U... So can some people give me answers?
     
  2. icebrg5

    Member icebrg5 GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,326
    Country:
    United States
    1: yes
    2: only happens if you patch ios60 after installing preloader.Install preloader after patching ios60 and you will be fine.
    3:Press 1 on the wiimote to start the preloader install process.
     
  3. Szalkow

    Member Szalkow RawkSD Cheerleader

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    673
    Location:
    Uni
    Country:
    United States
    1. Yes. Preloader technically runs after BootMii and there is no conflict. Unlike BootMii, Preloader can be accessed whether or not the SD card is in.
    2. This is because of Preloader and IOS60 conflicting. It is FIXABLE. If you install Preloader and then install a new/different version of IOS60 you will get a "System Menu Corrupted" message. If this happens, use Preloader to boot to the Homebrew Channel (hold reset when turning on the Wii, or after booting to SysMenu with BootMii) and reinstall Preloader to fix the problem. DO NOT UNINSTALL IOS60 OR YOU WIN A DELUXE PAPERWEIGHT.
    3. Overscan is a little irritating, but Preloader has been fixed so that all parts of the menu can be seen on most TV's, and the installer itself doesn't require any user interaction.
     
  4. Yyhhggtt
    OP

    Member Yyhhggtt GBAtemp Fan

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    370
    Location:
    In my Wii at Saskatchewan.
    Country:
    Canada
    sweet thanks, but what would I patch ios60 with? i dont like touching IMPORTANT files... its like deleting Windows folder... thank again~!
     
  5. Yyhhggtt
    OP

    Member Yyhhggtt GBAtemp Fan

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    370
    Location:
    In my Wii at Saskatchewan.
    Country:
    Canada
    when i go to install i can see at top, iso36 is fakesigned fixed or something... my iso35 is trucha buged.... so....
     
  6. Yyhhggtt
    OP

    Member Yyhhggtt GBAtemp Fan

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    370
    Location:
    In my Wii at Saskatchewan.
    Country:
    Canada
    Hello? Any help?
     
  7. mrgarrison

    Newcomer mrgarrison Advanced Member

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    66
    Location:
    Kelowna BC
    Country:
    Canada

Share This Page