Annoying problem with skins and v1.5B1 firmware.

Discussion in 'CycloDS' started by JJBro1, Jul 31, 2008.

Jul 31, 2008
  1. JJBro1
    OP

    Member JJBro1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    849
    Country:
    United States
    Before i updated i had all my skins on random. When i first turned my ds on after i updated the skin was on default, and i went to the settings menu and put it on random. When i played a game and went back to the menu the skin was on default again. So every time you go back to the menu the skin resets itself to default. Is anybody else having this problem? I hope the team does something about this soon because it's really annoying.
     
  2. wilddenim

    Member wilddenim Candy!

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Yeah, there's a bug with this firmware. Try going back to the previous stable version.
     
  3. JJBro1
    OP

    Member JJBro1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    849
    Country:
    United States
    I think i'll just wait it out i like this text thing, how do you downgrade anyway?
     
  4. wilddenim

    Member wilddenim Candy!

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Just add the previous firmware to your micro's root and start your DS. That's it.
     
  5. pierrecolini88

    Newcomer pierrecolini88 Newbie

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I am trying to downgrade it to a 1.4 Stable but cyclod does not update it somehow
     
  6. Solanum

    Newcomer Solanum Newbie

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    There's a button combination to force a firmware downgrade. I believe you hold down and B while it's booting up, but I don't remember exactly and their forums are down so I can't check. Anyone else remember?
     

Share This Page