Animal_Crossing_City_Folk_USA_Wii-Goomba

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by Zerrix, Nov 16, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
Nov 16, 2008
  1. Zerrix
    OP

    Member Zerrix GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1,144
    Location:
    Earth
    Country:
    Germany
    yay, it just got pre'd !! [​IMG]
    So no long time till we can play it! [​IMG]
     


  2. klyick

    Newcomer klyick Advanced Member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    96
    Country:
    United States
    Unfortunately, it doesn't even work with modchips.
     
  3. gitkua

    Member gitkua GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 27, 2006
    Messages:
    257
    Country:
    Netherlands
    Yes it does, brickblocked and scrubbed works with geckoOS and backuplauncher. Brickblocked and IOSPatched to IOS30 works with modchips directly from the disc channel, even on PAL... I have it running without a problem
     
  4. ZeroMidget

    Newcomer ZeroMidget Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    How would you even know?

    This hasn't even been put on NG's yet, its the ONLY unpatched one in the wild. Your little torrent is patched, so thats most likely your problem.
     
  5. jalaneme

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    i've herad it dosn't work on 3.2E wiis is it true?
     
  6. boobooman

    Newcomer boobooman Advanced Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    84
    Country:
    United Kingdom
    Its on ... now but the server seems down [​IMG] Fill in the blanks your self [​IMG]
     
  7. jalaneme

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    filename: gmb-accf
     
  8. boobooman

    Newcomer boobooman Advanced Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    84
    Country:
    United Kingdom
    Server working now, dl @3mb/s hehe [​IMG]
     
  9. Diffusion

    Member Diffusion GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    701
    Country:
    United States
    What IOS does the game try to use unpatched and why doesn't that IOS work? [​IMG]
     
  10. ZeroMidget

    Newcomer ZeroMidget Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    I dont know what it uses UnPatched (not sure)

    But I do know the retail game (which is basically a unpatched iso) doesnt break mods, so its the update in it is fine.
     
  11. Blue-K

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    It works for me fine with GeckoOs...Disc-Channel shows it up, but can't load it...

    Wii: 3.3 PAL, WiiKey
    Game: Scrubbed, Brickblocker

    Seems like connection with the DS only works with an American-ACWW...sadly... [​IMG]
     
  12. Gamer

    Member Gamer DS Gamer

    Joined:
    Oct 28, 2002
    Messages:
    628
    Location:
    Monterrey, México
    Country:
    Mexico
    Does anyone have tried the game (scrubbed) on a 3.3v2 wii, or tried to update before playing?

    I wouldn't mind to update if you can run the game with the disc channel (i will install a cIOS first, of course).
     
  13. Kevin578

    Member Kevin578 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    114
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    can anyone confirm this works on chips?
     
  14. Wabsta

    Member Wabsta you fight like a dairy farmer

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    2,485
    Location:
    SCUMM Bar
    Country:
    Netherlands
    On D2pro it works. (on PAL wii)

    But not from the discchannel, only from Gecko OS...
     
  15. Xizer

    Newcomer Xizer Member

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    No it doesn't. I tried this release, patched it to IOS30, and when I boot up my Wii with the disc inserted it gives me an error about corrupted system files or something. It only works when going through Gecko OS.

    I have the 3.3 firmware (the version before the latest update)
     
  16. jalaneme

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    thats what i would like to know especially 3.2E as i've heard it doesn't work on that firmware (or below) because of the IOS or something, also does it work with a wiikey too?

    but i am guessing it's going to be the same as wii music usa, as that wouldn't work normally via the disc channel on a pal wii and i had to use geko os to boot it.
     
  17. Kevin578

    Member Kevin578 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    114
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    this is a scene release right? so it shouldn't be patched with anything.
     
  18. Keylogger

    Member Keylogger GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 3, 2006
    Messages:
    1,600
    Country:
    France
    Scrubbed and Brickblocked, patched to IOS30 works great with Gecko OS (Wii 3.2E with Wiikey)
     
  19. jalaneme

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    can it be played without patching IOS30?
     
  20. klyick

    Newcomer klyick Advanced Member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    96
    Country:
    United States
    Yes. Like everyone else, I needed to use Gecko OS, but I didn't need to patch to IOS30.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page