1. ellekennedy

    ellekennedy Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 23, 2021
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Is there any updated info on unbreakable tools? I can't seem to find one recent
     
    Last edited by ellekennedy, Feb 27, 2021
  2. flyingfish

    flyingfish Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 21, 2021
    Messages:
    27
    Country:
    Philippines
    I updated my acnh to version 1.8.0 and when i open the game it keeps on telling me to update my system. I have sx os in 11.0.0. Does anyone encounter this similar problem? What did you do to solve this?
     
  3. IxthusTiger

    IxthusTiger Cruddy's Buddy
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2003
    Messages:
    1,627
    Country:
    United States
    Reinstall Animal Crossing and update 1.7.0. Sorry bro, we sxos folk are stuck on 11.0.0 and 1.7.0
     
  4. Waip

    Waip Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    69
    Country:
    France
    No we're not, you can patch required system version

    On another subject: the address for stamina in 1.8.0 is B5E86798
    The code for getting stamina to 10:

    [Stamina to 10 press L3+R3 1.8.0]
    80000030
    01100000 B5E86798 0000000A
    20000000
     
    satelman likes this.
  5. flyingfish

    flyingfish Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 21, 2021
    Messages:
    27
    Country:
    Philippines
    Already did this, so we can't acquire the new updated items?? I tried using nhse to acquire it and when I checked my storage the new items are missing.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    How to patch the system? I'm kinda afraid to do something to the system
     
  6. Waip

    Waip Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    69
    Country:
    France
    Nothing to do with the system, I said patch the required system version from the update nsp while installing it.
    I don't know what installer you use but it's a common option in all the recent ones
     
  7. flyingfish

    flyingfish Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 21, 2021
    Messages:
    27
    Country:
    Philippines
    Sorry, I'm kinda new to this. But I think I understand now what you mean, I just visited the nsw2u where I download my games and I saw that acnh have now the 1.8.0 xci patched version.
     
    satelman likes this.
  8. w350922439

    w350922439 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 4, 2020
    Messages:
    43
    Country:
    Hong Kong
    you can use nscb to fix game start system version,i still 10.2 and can play 1.8.0 xci game in sxos.
     
  9. choizmeatz

    choizmeatz Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    are those Sanrio items and villagers already available? anyone care to share the *.nhi and *.nhv files?
    Thanks!!
     
    ellekennedy likes this.
  10. ellekennedy

    ellekennedy Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 23, 2021
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Can anyone tell me why I keep getting unlimited Quaint paintings when using this? It's the IP Slot 1 Item X10 that does it, the rest just make the item disappear regardless of whether or not it is the correct quantity.

    [1P Slot 1 Item x10]
    04100000 ACDB0530 00000009
    [1P Slot 1 Item x30]
    04100000 ACDB0530 0000001D
    [1P Slot 1 Item x50]
    04100000 ACDB0530 00000031
     
  11. Exegency

    Exegency GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    122
    Country:
    Australia

    it's because you're using the offsets for the slot itself. quaint painting as an item is hex 0009.

    you need to set it to the slot's quantity. let's fix it.

    Code:
    [1P Slot 1 Item x10]
    04100000 ACDB0534 00000009
    [1P Slot 1 Item x30]
    04100000 ACDB0534 0000001D
    [1P Slot 1 Item x50]
    04100000 ACDB0534 00000031
    
    there we go. :)
     
    ellekennedy and satelman like this.
  12. ellekennedy

    ellekennedy Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 23, 2021
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Oh my goodness thank you sooo much!
     
  13. phillyrider807

    phillyrider807 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    415
    Country:
    United States
    Any way to get the Sanrio villagers without the amiibos? And if there is how would i go about making these sanrio villagers "in boxes" for my friends to come recruit them to their island?
     
  14. Gee0303

    Gee0303 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    14
    Country:
    Indonesia
    Hi, does anyone know how to use wide angle camera mod ? thankyou
     
  15. Exegency

    Exegency GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    122
    Country:
    Australia
    using NHSE. wait for the .nhv for the villagers to be available.

    pop it in the directory it tells you to pop it into and turn the game on. you're good there.
     
  16. Gee0303

    Gee0303 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    14
    Country:
    Indonesia
    I already put the contents in this fie directory (StaticParam.pack)

    E:\atmosphere\contents\01006f8002326000\romFs\Pack

    but nothing happened when I launch the camera game, could you please guide me how to use this ?

    i downloaded the file from https://gamebanana.com/gamefiles/11985

    thankyou
     
  17. caUnknown

    caUnknown Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    30
    Country:
    Canada


    i tried to use skyqueen's offset, which resulted in these codes:
    these following codes giving me, slot 123 giving 30 items, slot 4 giving 1 item, and slot 5 giving 10 item:
    [Slot 1 2&3x30 Slot 4x50 Slot 5x10]
    04100000 ACDB0534 0000001D
    04100000 ACDB053C 0000001D
    04100000 ACDB0544 0000001D
    04100000 ACDB054C 00000031
    04100000 ACDB0554 00000009

    how to get slot 4 to give 50 items plz?
     
    Last edited by caUnknown, Mar 5, 2021
  18. Exegency

    Exegency GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    122
    Country:
    Australia
    the code is correct. it depends what you are putting in there. not many things in the game stack to 50.
     
    caUnknown and satelman like this.
  19. caUnknown

    caUnknown Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    30
    Country:
    Canada
    yes, you're right, it works only if i put something which can have max value of 50 like customization kit ... thank you :)
     
  20. SkyQueen

    SkyQueen Arch3DS Developer || B0MBrHax
    Developer

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    1,071
    Country:
    Japan
    https://pastebin.com/RewS2U97

    Yeah i had it updated minutes after 1.8.0 dropped lol definitely check around first to be sure
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Engineering, Crossing, Horizons