1. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,066
    Country:
    Mexico
    O
    Only count
    Lets say it have 5 colors and 4 fabrics
    0,1,2,3,4 means 1 color
    32,64,96,128 means 1 type of fabric

    I want color 3 and fabric 128
    3 (color number) + 128 (fabric type) = 132 (count number)
     
  2. LFHaxs

    LFHaxs Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 21, 2020
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    so the fabric goes by 32's? so if theirs more than 4 the next after 128 would be 160 + whatever color im using unless its 0

    also does the first fabric color start at 0 or 32? or im guessing 32 since we dont start by changing the count to 32 lmao and keep it at 0
     
  3. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,066
    Country:
    Mexico
    Im using it as an example, nhse usually show you the numbers of each type
     
  4. Colonel_Winkle

    Newcomer

    Joined:
    Nov 23, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    Hey all,

    I have searched the forum a few times with no real answers.

    Is there any way to fix/repair a corrupted save on ACNH. It keeps happening to my daughter and the save is not being tampered with at all. Everything is up to date and it keeps happening. Tried uninstalling the game and reinstalling with no joy.

    Many Thanks
     
  5. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,066
    Country:
    Mexico
    Must be something wrong with the OS
    Its atmos or sxos?
     
  6. hug2727

    hug2727 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 27, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Anyone know the item name (NHSE) of the display used in Nook's Cranny for wall-hangings?
     
    Last edited by hug2727, Nov 23, 2020
  7. Colonel_Winkle

    Newcomer

    Joined:
    Nov 23, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for your reply.

    Its running atmos at the moment however we did have the same issue when it was running stock. It seems to be a common problem however I cannot seem to find info if there is a fix for it. Some people have had luck uninstalling and reinstalling the game but no joy. She keeps having to start again and its getting a bit painful Lol.
     
  8. garzacorporations

    garzacorporations Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    50
    Country:
    Spain
    Something very similar is happening to me with 1.6.0, on the update save screen it just freezes, and in case someone updates save for me and I restore it, it just freezes loading game.

    Let me know if you get to fix it, I'll try to install tonight new 1.6.0 file to see if it was a corrupted update nsp
     
  9. SkyQueen

    SkyQueen Arch3DS Developer || B0MBrHax
    Developer

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    1,012
    Country:
    Japan
    If there's any codes that you guys immediately want updated please tag me I will see what I can do.

    Please have a look here to see which ones I have spent the time to update and which ones I have not updated. https://pastebin.com/u/Arch9SK7

    Any codes that are not in my Pastebin at all chances are I will not update for you as either I do not know how they work in terms of how to update them or let me know and I'll see what I can do but generally I won't.
     
    Last edited by SkyQueen, Nov 23, 2020
    mystiko111, anothertemper and rafpoop like this.
  10. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,066
    Country:
    Mexico
    Honestly im lost, maybe trying to reinstall atmos, i will look for similar cases
    https://animalcrossingworld.com/gui...corrupted-save-data-can-you-use-cloud-backup/

    Have you tried loading another sace data?
    Do you have emuiibo? I know that use to glitch the game
     
    Last edited by Xjackio, Nov 23, 2020
  11. garzacorporations

    garzacorporations Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    50
    Country:
    Spain
    I have tried restoring older save and same thing is happening, and also if I delete save and start new game, I'm getting stuck at introducing name screen.

    I've emuibo plugin (not being used), will try updating once again to 1.6.0 and disabling it to see if that was the issue.
     
  12. garzacorporations

    garzacorporations Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    50
    Country:
    Spain
    Yes that was definetely the issue, emuiibo plugin enabled. Thanks for the clue!!!
     
  13. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,066
    Country:
    Mexico
    Just yesterday someone had the same poblem
     
  14. OscarXD

    OscarXD Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 7, 2020
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Hi guys,

    I'm messing around with the NHSE map functions. Is there a way to edit individual tiles within an acre to what i want? It seems like I can only select an acre and then select a predetermined layout.
    I want to be able to edit the width of my river, or the shore line, etc.

    Also, with my max bridges and inclines already in game, can I edit/rotate the within the editor or is it only in game?
     
    Last edited by OscarXD, Nov 23, 2020
  15. LFHaxs

    LFHaxs Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 21, 2020
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    just curious for anyone that has their switch and has all items. can you go to one of the bears and show me how many varients you have? theirs no way the bear has like 30 variants in the catalog lmao ive never seen more than 8 max
     
  16. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,066
    Country:
    Mexico
    Each bear have 6 number of colors + x fabric
     

    Attached Files:

  17. pootie

    pootie Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 3, 2020
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    what about empty pockets press plus & L or gold tools upDpad & X? other one id really like to see is nook shopping app to inventory press minus but that one might be a stretch
     
    Last edited by pootie, Nov 23, 2020
  18. LFHaxs

    LFHaxs Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 21, 2020
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    yeah but i wanna see if you can see them all ingame. or if it will be useless to spawn them in if i cant see them in my ingame catalog
     
  19. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,066
    Country:
    Mexico
    You can only see the colors in the catalog, to see the fabric you must customize the bear

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I think the only one worth to check its the nook one, empty slots and or gold tools can be done by oneself easily
     
  20. LFHaxs

    LFHaxs Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 21, 2020
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    oh then my main account has everything then lol. thats what i was talking about the fabric stuff if it showed in the catalog. then i officially completed my unhacked switches catalog lmaoo
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Engineering, Crossing, Horizons