1. Rotfuchs

    Rotfuchs Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 13, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Germany
    Is there a way to give the item "dream-viewing aroma pot" "33A2" to others?

    Filing does not work.
    Wrapping is not possible. It is empty.
    Recycling bin and table glitch does not work either, since it does not appear in the recycling bin.

    Sorry for my bad English :)
     
  2. chworden

    chworden Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 2, 2020
    Messages:
    12
    Country:
    Taiwan
    hey guys is that possible to drop more than one item in your bag at one time?
     
  3. SkyQueen

    SkyQueen Arch3DS Developer || B0MBrHax
    Developer

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    845
    Country:
    Japan
    Nope

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Nope
     
  4. SkyQueen

    SkyQueen Arch3DS Developer || B0MBrHax
    Developer

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    845
    Country:
    Japan
    So I found a Nifty little glitch but if you swim out near the dock by your airport then dive underwater and swim underneath the dock with walk through walls it will eventually put you up on top of the dock but now your camera will be stuck in top down mode until you enter a building :) but still pretty cool find. You can explore your island top down style!
     
  5. Elsen

    Elsen Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 28, 2020
    Messages:
    31
    Country:
    Germany
    Still wants a donation from 0 bells.
     
    Mopquill likes this.
  6. SkyQueen

    SkyQueen Arch3DS Developer || B0MBrHax
    Developer

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    845
    Country:
    Japan
    Probably should test this on your own Island before giving this to anyone else so you don't screw legitimate players over.
     
  7. Thunder Hawk

    Thunder Hawk Firefox Master Race
    Member

    Joined:
    Jan 21, 2013
    Messages:
    778
    Country:
    United States
    You've misunderstood. They want a mod/patch for the update to revert to the old tree behavior, not anything save editing related.
     
  8. dangopig

    dangopig Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 8, 2020
    Messages:
    50
    Country:
    Congo, Democratic Republic of the
    What's the maximum value you can edit turnips?
     
  9. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    248
    Country:
    Mexico
    I think 3.9m because u cant carry more than that
     
  10. ozling

    ozling GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    139
    Country:
    No. The plaza coordnates need to be changed manually. It is in the top right corner of the buildings tab.
     
  11. Wolfling

    Wolfling GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 18, 2019
    Messages:
    230
    Country:
    United States
    thats because youre using the wrong one
    "bridge construction kit" does that
    use "bridge market kit"
     
  12. MyShiLingStar

    MyShiLingStar GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    177
    Country:
    Japan
    The game have some error checking now to prevent incorrect items from entering your inventory.
    Invalid item will just disppear or replaced with a default one with normal game action like picking up, unwrapping or buying thing.
    This is good from game design point because it prevent random invalid things end up stuck inside people's bag...

    No even this does NOT work:
    [​IMG]
     
    Last edited by MyShiLingStar, Aug 14, 2020
  13. Rotfuchs

    Rotfuchs Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 13, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Germany

    How does that even work? And then you can't walk?
     
  14. MyShiLingStar

    MyShiLingStar GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    177
    Country:
    Japan
    I made the NPC "sell" the dream-viewing aroma pot.
    But it will not be added to your inventory even you "Buy" it.
    Nothing appear in your bag.
     
  15. Rotfuchs

    Rotfuchs Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 13, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Germany
    Could that be added to ACNHPoker?
     
  16. MyShiLingStar

    MyShiLingStar GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    177
    Country:
    Japan
    Hmm.. you mean the ability to change the shop selling items? Yes, it could be done. But why would you want the NPC to sell you things when you can already spawn things in your inventory?
     
    astrophilia and SkyQueen like this.
  17. Rotfuchs

    Rotfuchs Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 13, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Germany
    Right, the ones on the tables would be pointless because they are sold, but don't they stay on the shelves indefinitely amount for this day?
     
  18. Elsen

    Elsen Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 28, 2020
    Messages:
    31
    Country:
    Germany
    I'm using the marker kit, does it work on your switch?
     
  19. Mopquill

    Mopquill Grumpy Developer
    Developer

    Joined:
    Oct 16, 2011
    Messages:
    272
    Country:
    United States
  20. AldathLeCarde

    AldathLeCarde Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 7, 2012
    Messages:
    5
    Country:
    Mexico
    My wife updated her AC:NH xci game to 1.4.1 using the standard SX OS built in installer, and after this, opening the game says that her save data was corrupted. Opening her save data in save editors however seems to show no errors whatsoever. This is the order of things that happened and how we approached the situation.
    • XCI is updated to 1.4.1, game says save data is corrupted and we have to delete and start over.
    • NSZ version of the game is installed, same results.
    • Save data is extracted, then injected back, still corrupted.
    • Save data is extracted, the amount of bells is modified, now we can't open the game as it shows as corrupted in the Switch menu.
    • NSZ is re installed, now the game can be opened but it still says our save data is corrupted.
    My wife has hours and hours of game that might be lost and I want to find a solution. Any idea of what can be done?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Engineering, Crossing, Horizons