1. catlady77

    catlady77 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 7, 2020
    Messages:
    655
    Country:
    United States
    quick we need to post github suggestion tickets!!!
    their wrap function is also broken doesn't work for unwrappable items... learned the hard ass way -_-
     
  2. SlothsCranny

    SlothsCranny Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    Is Anybody still updating the rotation camera cheat?
     
  3. SlothsCranny

    SlothsCranny Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    Also is there a way to wrap the bridge kits using Rydogs text to cheat?
    Would Nintendo automatically flag a switch for having more than 8 inclines even if its done on an unmodded switch?
     
  4. astrophilia

    astrophilia Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 16, 2017
    Messages:
    27
    Country:
    United States
    There a way to give dream gyroid to people? I understand they cant remove it once placed, but jw
     
  5. WinterSoldier

    WinterSoldier Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 14, 2020
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    they used to be tradeable with item trees but since they patched item trees cant do it anymore
     
  6. SkyQueen

    SkyQueen Arch3DS Developer || B0MBrHax
    Developer

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    847
    Country:
    Japan
    Yes. Should just be able to use the ZR right like 4500XXXX
    Then ZR left try XX0000

    XXXX = ID for the kit
    XX = Type of bridge/incline

    Theoretically. Should work

    If this doesn't try on the ZR Left just the two numbers for the kit type

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Yes @Alree is but I don't think he plans to release it to the public tbh. Plus it still has some issues.

    Correction I think he released it as a romfs mod now instead.
     
    Last edited by SkyQueen, Aug 10, 2020
  7. SlothsCranny

    SlothsCranny Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    48
    Country:
    United States

    I get that part, but can you use rydogs text to cheat to wrap something?
    Looks like I just needed to do 45001718 to get a wrapped staircase!
     
  8. SkyQueen

    SkyQueen Arch3DS Developer || B0MBrHax
    Developer

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    847
    Country:
    Japan
    Yes that's what I am talking about lmao
     
  9. SlothsCranny

    SlothsCranny Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    Nvm, got it to work. Thanks so much!!
     
    Last edited by SlothsCranny, Aug 11, 2020
  10. TomNookNMT

    TomNookNMT Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 22, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    Canada
    Does anyone know how to use the EDIT Turnips options in NHSe? I tried to use it but it doesnt work.
     
  11. mintyg

    mintyg Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 20, 2019
    Messages:
    5
    Country:
    Australia
    is there a mod file to be able to have star frag trees on 1.4.1? i saw some comments about it but don't know how to do it myself
     
  12. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    264
    Country:
    Mexico
    Patched already
     
  13. Elsen

    Elsen Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 28, 2020
    Messages:
    31
    Country:
    Germany
    For Wrapping stuff:
    01100000 ABADD88B 000000XX
    ABADD88B = [Slot ID]+3
    XX = Wrapping ID
    It only overwrites the wrapping paper part.

    Empty Slots get also wrapped (in picture the empty Slots aren't the packages, that are items, empty slots that are wrapped are all other slots).
    Best thing is you can still pick up stuff, the wrapped empty slots are still considered empty slots.
    Loockatthis.png
     
    Last edited by Elsen, Aug 11, 2020
  14. Mopquill

    Mopquill Grumpy Developer
    Developer

    Joined:
    Oct 16, 2011
    Messages:
    272
    Country:
    United States
    Have you tried that code? Not all codes made by the generator are going to do the same thing -- it might need some kind of meta data, or specific kits per the earlier posts in this thread.
     
  15. thuggothic

    thuggothic GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 28, 2018
    Messages:
    215
    Country:
    United States
    Can anyone dump a 5 star island save?
     
  16. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    264
    Country:
    Mexico
    thuggothic likes this.
  17. thuggothic

    thuggothic GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 28, 2018
    Messages:
    215
    Country:
    United States
  18. AnalogMan

    AnalogMan ultraSuMoFramework Dev
    Member

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    2,920
    Country:
    United States
    If I understand you can create bridge / incline kits, wrap them, drop them into a legitimate game, then that person can unwrap them and place them on their map to go over the 8 bridge/incline limit? I see some people getting messed up kits where the gyroid asks for 0 bells. If that happens in a legit game then how would they get rid of such a glitch?
     
    Mopquill likes this.
  19. Elsen

    Elsen Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 28, 2020
    Messages:
    31
    Country:
    Germany
    The incline did work, but the bridge had still the donation for 0 bells.
     
    Mopquill likes this.
  20. Mopquill

    Mopquill Grumpy Developer
    Developer

    Joined:
    Oct 16, 2011
    Messages:
    272
    Country:
    United States
    Got it, I just wanted to make sure you tried that actual code with those values. Have you tried wrapping it? It's possible the game will fill in different values, though I'm unsure. I actually don't know what the trick is here.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Engineering, Crossing, Horizons