1. Isabellesoffice

    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    What do you mean by "RAM" Cheats
     
  2. SkyQueen

    SkyQueen Arch3DS Developer || B0MBrHax
    Developer

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    847
    Country:
    Japan
    Here....

    [Animation Speed x1]
    04000000 034A6E30 3f800000

    [Animation Speed x50]
    04000000 034A6E30 42480000

    You're welcome
     
    Last edited by SkyQueen, Jul 6, 2020
    ELY_M and RyDog like this.
  3. SlothsCranny

    SlothsCranny Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    Thanks!
     
  4. GrimOutlaw

    GrimOutlaw Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 28, 2020
    Messages:
    24
    Country:
    Mexico
    would anyone have a cheat for all the neighbor pictures?
     
  5. SonyUSA

    SonyUSA We're all mad here
    Contributor

    Joined:
    May 12, 2006
    Messages:
    1,547
    Country:
    United States
    Did I miss the cheat to spawn all the new sea creatures? :D
     
  6. GrimOutlaw

    GrimOutlaw Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 28, 2020
    Messages:
    24
    Country:
    Mexico
    i havnt seen it be posted yet. just the pirate and mermaid cheats.
     
    SonyUSA likes this.
  7. caUnknown

    caUnknown Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    22
    Country:
    Canada
    i'm on version 1.3, i've tried this and text to slot 1 on first page of this thread, but i'm unable to get this cheat to work, using atmosphere, am i doing it wrong way? i am able to get slot 1x10 and duplicating to slot 2 cheat work however
     
  8. GrimOutlaw

    GrimOutlaw Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 28, 2020
    Messages:
    24
    Country:
    Mexico
    that chat to buffer cheat works. iv used it and it works fine. are you sure your using the right commands? you turn on the cheat on the menu, then get out and open the text bubble. you enter the item id you want then without getting out you press ZR then Right direction to spawn the itme on slot on. it should work.
     
  9. caUnknown

    caUnknown Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    22
    Country:
    Canada
    yes i'm doing everything right, like i said i'm able to get duplicate and item slot 1x10 multiplier cheats fine ... i'm assuming ZR+D-Pad Right means i push ZR and right stick down (r3) together? i've done that many times but still no luck ...

    this is BID: FDC1632048FACFBD
    i've placed it in appropriate folder
     
  10. GrimOutlaw

    GrimOutlaw Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 28, 2020
    Messages:
    24
    Country:
    Mexico
    no dude. its the Right d pad button below the left joystick. its push ZR button and push the right d pad button.
     
    caUnknown likes this.
  11. caUnknown

    caUnknown Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    22
    Country:
    Canada
    lol i just read what i wrote and found out my mistake, it works now lol on me hehehe, thanks :)

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    hehehe thank u so much :)
     
    GrimOutlaw likes this.
  12. catlady77

    catlady77 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 7, 2020
    Messages:
    655
    Country:
    United States
    letting you know the L trigger on 50x animation crashes Edizon/tesla completely.
    I got rid of the triggers and it works again. Reflected on my thread.
     
    GrimOutlaw likes this.
  13. thugluvin

    thugluvin Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Anyone convert this for 1.3 please?

    [Easy DIY (Requires First Resource x1)]
    580F0000 0352CCA8
    580F1000 00000328
    580F1000 00000010
    580F1000 00000094
    580F1000 00000008
    780F0000 000000E8
    300E0000 00000253
    680F0000 00000000 00000001
    780F0000 0000007C
    310E0000 20000000
    580F0000 0352CCA8
    580F1000 00000328
    580F1000 00000010
    580F1000 00000094
    580F1000 00000008
    780F0000 000000F0
    300E0000 00000253
    640F0000 00000000 00000000
    780F0000 0000007C
    310E0000 20000000
     
  14. zebigboo

    zebigboo Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 9, 2018
    Messages:
    74
    Country:
    France
    also interested :D
     
  15. Exegency

    Exegency Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    82
    Country:
    Japan
    just to double check: is NHSE updated for 1.3? the OP says otherwise.
     
  16. Doogie Boogie

    Doogie Boogie GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 21, 2016
    Messages:
    125
    Country:
    United States
    Anyone happen to know what setting a building to Redd's Treasure Trawler in NHSE actually does? I've tried it out, and even set a day for Redd to appear and nothing. Any ideas?
     
  17. Ningyoplug

    Ningyoplug GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2016
    Messages:
    247
    Country:
    Italy
    Is anyone else's game stuck on the loading screen with a palm on the bottom right after the update? My Switch is also unresponsive, no matter what buttons i press. I have to turn it off by holding the power button for a while.
     
  18. Alree

    Alree GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 18, 2019
    Messages:
    182
    Country:
    France
    Switch version ? this update require a cfw 10+
     
  19. Ningyoplug

    Ningyoplug GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2016
    Messages:
    247
    Country:
    Italy
    10.0.4, with Atmosphere 0.13.0
    i got the latest sigpatches (for 10.0.4)
    i restarted the console many times
    i even let it keep loading for at least an hour just in case it just needed time...
    i have no idea what's wrong at this point. it seems i'm not the only one who's having this problem but i've found no solutions yet
     
    Last edited by Ningyoplug, Jul 6, 2020
  20. Alree

    Alree GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 18, 2019
    Messages:
    182
    Country:
    France
    Tryed without any save ? (Backup your save with JKSV and delete Game Data with Switch menu)
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Engineering, Crossing, Horizons