1. Nollog

    Nollog GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    2,961
    Country:
    Ireland
    Very helpful, thanks. Also it makes sense why the 81 and 41 works.
     
  2. prlatorre

    prlatorre Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    dont know if this is possible or answered already, is there anyway, besides doing it manually, to use button press to enable a certain about of diy recipes to appear in inventory or would i have to input and drop them one by one manually?
     
  3. Kru5h

    Kru5h GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2020
    Messages:
    200
    Country:
    United Kingdom
    You can now load 40 recipes at a time with @MyShiLingStar ACNH Poker version R7.1,
    All recipes are included in the save folder to load alphabetically in 40 bank slots
     
  4. prlatorre

    prlatorre Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    appreciate the response! :D
     
  5. WinBom

    WinBom Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 29, 2020
    Messages:
    19
    Country:
    Netherlands
    When you try to load cheat you get a message right? Try pressing YES when you get the message. The game ID for SX is different then the one for Atmos
     
  6. blissbeef

    blissbeef Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 14, 2020
    Messages:
    81
    Country:
    United Kingdom
    What's the difference between just ticking the "move out" box and setting the "forcemoveout = 1" flag? Should I be doing both?
     
  7. Xjackio

    Xjackio Member
    Newcomer

    Joined:
    Thursday
    Messages:
    32
    Country:
    Mexico
    Move out box, leave them in boxes, so u can come with another switch and get them for your island
     
  8. blissbeef

    blissbeef Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 14, 2020
    Messages:
    81
    Country:
    United Kingdom
    Does forcemoveout=1 leave an empty plot? I want to boot the villager straight out without having to time travel.
     
  9. Mahesh

    Mahesh Member
    Newcomer

    Joined:
    May 1, 2020
    Messages:
    42
    Country:
    United States
    Is it possible to convert Fabio's version of poker with the spawning of specific fish or insects into an edizon code type cheat? I remember seeing something similiar way back in the early days of ACNH, but nothing since. Perhaps like that sweet Chat to Item cheat, but maybe a Chat to Spawn cheat?
     
  10. Xjackio

    Xjackio Member
    Newcomer

    Joined:
    Thursday
    Messages:
    32
    Country:
    Mexico
    I think it does, i have it checked on leaving only, after 1 week he hasnt leave
     
  11. ozling

    ozling Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    92
    Country:
    Version 1.2.1 has a new BID number (9429FC5202937D7F)
     
  12. AnalogMan

    AnalogMan ultraSuMoFramework Dev
    Member

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    2,896
    Country:
    United States
    Move out box just puts them into boxes but they’ll never actually leave. The force move flag will make it so their house is removed the following day.
     
  13. blissbeef

    blissbeef Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 14, 2020
    Messages:
    81
    Country:
    United Kingdom
    Ahhh I see! Thanks guys :D
     
  14. ozling

    ozling Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    92
    Country:
    Just load an 'empty villager' and you have an empty slot
     
  15. Redonkatonk

    Redonkatonk Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Friday
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Is it possible to increase the inventory slots to 80 instead of 40, by using mod or NHSE?
     
  16. MagicMan2k

    MagicMan2k Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 29, 2018
    Messages:
    36
    Country:
    United States
    Can you edit fruit tree items so in 3 days they spawn back the item vs. fruit?
     
  17. SkyQueen

    SkyQueen Arch3DS Developer || B0MBrHax
    Member

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    628
    Country:
    Japan
    No
     
  18. Chesly

    Chesly Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    11
    Country:
    China
    In fact, the "Nook Shopping App" code works when the player is outdoors.
    The "Nook Shopping ATM" code works when you are inside the services center, whether using the mobile app or atm.
    Both code wont work while inside player's house, tent or other buildings.

    And there is an address should work no matter where you are and what you are using (app, atm):
    Code:
    [Nook Shopping App to Slot 40 (LS)]
    581E0000 B43D6DDC
    80000010
    A8E00410 AC4723B0
    20000000
    
    This code works for 1.2.0 and 1.2.1 and of course Atmosphere ONLY.
     
    igoticecream, Exegency and uriri like this.
  19. uriri

    uriri Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 5, 2015
    Messages:
    95
    Country:
    United States
    If shopping is allowed using the nookphone then how about the abd?
     
  20. Chesly

    Chesly Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    11
    Country:
    China
    u mean if the code works for nookphone shopping?
    yes it works
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Engineering, Crossing, Horizons