1. ShadyGame

    ShadyGame GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    230
    Country:
    Portugal
    Would love to see a android version of this :P do you think is possible?
     
    Z3nZ3s likes this.
  2. leerpsp

    leerpsp GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Feb 22, 2014
    Messages:
    1,660
    Country:
    United States
    Though I don't make this app or any other I don't think it would be to hard but what id like to see is one for the ipad lol.
     
  3. laraklara

    laraklara Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 27, 2020
    Messages:
    45
    Country:
    Germany
    works this tool on sxos?
     
  4. MyShiLingStar

    MyShiLingStar GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    211
    Country:
    Japan
    Updated:
    Add "F2" to spawn item/recipe.
    Add a Message box in the middle to show you what you have just spawned.
    Fixed some of the image displaying bug.

    [​IMG]
     

    Attached Files:

  5. nickerous

    nickerous GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    117
    Country:
    United States
    Would this work on windows 7? I installed the first version but got an exception when tried to download images. I just got my ACNH updated to 1.2 so haven’t tried it yet. Also never taken this switch off airplane mode. I. Guessing I would set it up on the same WiFi network but change the dns addresses.....right?
     
  6. MyShiLingStar

    MyShiLingStar GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    211
    Country:
    Japan
    Not sure about Window 7. But I don't see anything that would break it. You can still use it without downloading any images.
    As for you connection, make sure to use 90dns.
     
  7. Kru5h

    Kru5h GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2020
    Messages:
    228
    Country:
    United Kingdom
  8. MyShiLingStar

    MyShiLingStar GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    211
    Country:
    Japan
    I have tried that. The release .exe does have the "F2" shortcut.
    But if you download the source code and compile, it is no where to be found.
    The part that he/she add the "F2" shortcut has not been commited.

    But no worry, I have my own implementation on my release4 already.
     
    Z3nZ3s and Kru5h like this.
  9. Kru5h

    Kru5h GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2020
    Messages:
    228
    Country:
    United Kingdom
    Setting up DNS90. Go to main Switch menu screen

    (*)
    System settings (cog icon)
    [Internet]
    [Internet settings]

    select the wifi hub you are connected to or wish to connect to e.g. BT , Talk Talk, etc
    [Change settings]
    [DNS settings]
    change to Manual and input 163.172.141.219 for the Primary and Secondary DNS's,
    [Save] the settings

    You can now connect to the outside world and bypass Nintendo's servers.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Perfect, I miss this function too, really useful, appreciated

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    No doesnt work on SXOS but you can dual boot between SXOS and Atmosphere
     
  10. crstofer

    crstofer Member
    Newcomer

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    49
    Country:
    United States

    Did you include updated images? Img file has nothing but 2 images.. Can u include? Please and Thanks !
     
  11. forsalebypwner

    Newcomer

    Joined:
    Apr 11, 2020
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    Thanks, really appreciate the Player1/2 radio buttons. Any chance you could post the source code on Github or something?
     
  12. Sinael

    Sinael Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 17, 2010
    Messages:
    19
    Country:
    Mexico
    Does the player 2 function work for player 3-4 and so on?
     
  13. leerpsp

    leerpsp GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Feb 22, 2014
    Messages:
    1,660
    Country:
    United States
    so lets say I play with some one on local on a switch lite and I have them come over to my hacked switch will player 2 work for them?
     
  14. MyShiLingStar

    MyShiLingStar GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    211
    Country:
    Japan
    You can get the IMAGEZIP here:
    https://github.com/KingLycosa/acnhpoker/releases
    Noted that it is still not complete and I am too lazy to work on that.

    No, but if you can find the inventory addresses for player 3 & 4. It can be easily added.

    No, only the second character created on the same switch.
     
    Last edited by MyShiLingStar, Apr 27, 2020
    Z3nZ3s, Kru5h and leerpsp like this.
  15. nickerous

    nickerous GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    117
    Country:
    United States
    Worked like a charm. Amazing job creating this!
     
  16. Kru5h

    Kru5h GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2020
    Messages:
    228
    Country:
    United Kingdom
    @MyShiLingStar , @hellsadvocate , @kinglycosa

    Is it possible to find the following memory locations?

    * Player's House storage (80 slots) initial slots
    * Chest inside Nook's place (20 slots) holds stuff left over from the day before? Player 2 can access this in 2 player mode

    This would give an additional 100 storage slots.
    Nook's chest will swap out new items that are found though after the close of each day.

    Cheat finder should be able to locate the slots if we know the item ID and quantity , assuming they're stored in the same format
    Visitor slots should also be discoverable using the same method I guess? So P3 and P4 ought to be possible?

    • House built - 80 storage spaces
    • First house upgrade - 120 storage spaces
    • Second house upgrade - 240 storage spaces
    • Third house upgrade - 320 storage spaces
    • Fourth house upgrade - 400 storage spaces
    • Fifth house upgrade - 800 storage spaces
    • Etc.
    I have 1600 slots in the house available, someone else was reporting 3200 but not sure if this is true

    Regards
     
    Last edited by Kru5h, Apr 27, 2020
  17. catlady77

    catlady77 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 7, 2020
    Messages:
    789
    Country:
    United States
    you get more storage with additional players but not over 1600 per player
    also im working to add pics to recipes and I noticed some errors

    Under recipes

    stone table listed twice
    incorrect name: log brown table = log round table
    incorrect name: log wall-mounted flock = log wall-mounted clock
    listing for: No name* - it's a blank
     
    Last edited by catlady77, Apr 27, 2020
    Kru5h likes this.
  18. Kru5h

    Kru5h GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2020
    Messages:
    228
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for this, appreciated, I've taken lists from wherever I can find them, I'll start to combine for a complete list and remove any duplicates and typos as we find them.

    There are a huge amount of recipes and I think its wise to keep these as a separate csv as per release 4
    Makes it far easier to navigate, all told there are in excess of 8000 items/recipes

    I've found most of the Art / Sculpture pics and although I've got most of the wedding pics, and some shrubs I'm going to redo these with transparencies rather than solid backgrounds , they look far better, same as Kings pics

    There are alot of variants/customisable items that have 3-8 images so we also need a method for handling these too
     
    catlady77 likes this.
  19. catlady77

    catlady77 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 7, 2020
    Messages:
    789
    Country:
    United States
    oh god... trying to manually key in customized objects will be a lot of work lol

    speaking of transparency ...
    and you're welcome! I'd thought I'd give back since you guys literally update multiple times a day.
     

    Attached Files:

  20. sirkillzalot812

    Newcomer

    Joined:
    Apr 27, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Any possibility of having rugs and carpets in this spawner?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Horizons, Crossing, Spawning