1. catlady77

    OP catlady77 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 7, 2020
    Messages:
    654
    Country:
    United States
    what is ACNHMS???

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —


    afaik, you can't
     
  2. berichan

    berichan ACNHMobileSpawner dev
    Member

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    189
    Country:
    Antarctica
    NHI files are just raw item data, you would need to replace all empty items (0xFFFE followed by the next 6 bytes) with values that are not an empty item from another NHI file.

    My app
     
    Aljou and catlady77 like this.
  3. catlady77

    OP catlady77 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 7, 2020
    Messages:
    654
    Country:
    United States
    oh oops duh
     
    berichan likes this.
  4. Aljou

    Aljou Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 4, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Philippines
    Why do i use to edit NHI files?
     
  5. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    257
    Country:
    Mexico
    NHSE to edit the save data and use NHI files
     
  6. catlady77

    OP catlady77 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 7, 2020
    Messages:
    654
    Country:
    United States
    7515E5F76D09F8A3.txt

    movement codes updated
     
  7. Jxmey

    Jxmey Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 13, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    hello! so i am extremely new to edizon since i usually just use acnh editor (but, yknow... star trees are gone now but i hear they still work with text-to-cheat @[email protected] idk if that is Correct but i still would like to try this out)
    ANYWAY uhh! im pretty sure i downloaded everything i needed to, and the cheats show that i have them enabled and stuff but when i actually try to use them, nothing happens whatsoever!

    this is probably a silly question that i more than likely know the answer to, but: i have downloaded the latest tesla file (from here) and i'm pretty sure i put the overlay file where i needed to (/switch/.overlays), yet??? i dont see tesla anywhere in my actual album or whenever i do L+D-DOWN+RS. could this be the reason why?
     
  8. crazy_p

    crazy_p GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 3, 2016
    Messages:
    384
    Country:
    Switzerland
    These are all the Files you need for Tesla:

    EdiZon
    Tesla-Menu
    nx-ovlloader
    ovlEdiZon

    How to use:

    Open your Game then press: L + D-Pad Down + R3 (Right Stick) to open Tesla Menu.
    Select Edizon and activate your desired Cheats.
     
  9. Jxmey

    Jxmey Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 13, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    OH okay so the menu that opens with L + D-Down + RS *is* tesla? because if that's the case then that definitely works, and it does show that the cheats are enabled, but for some reason they still dont work ):

    i only have 4 cheats in the file (item spawner, duplicator, and the buffer versions), and i made sure its the right build (1.4.1), but whenever i input anything into the in-game text box, nothing happens after i press the triggers :<
     
  10. crazy_p

    crazy_p GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 3, 2016
    Messages:
    384
    Country:
    Switzerland
    Maybe you have to wait for someone to update these Cheats, idk if they work on 1.4.1.
    I'm not on the latest Build, so i can't test them rn.
     
    raulioli8810 and Jxmey like this.
  11. raulioli8810

    raulioli8810 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    Australia
    I can confirm that the cheats from the 1.4.0 update works with the 1.4.1.
    just change the file to: 7515E5F76D09F8A3.txt
    then the old chears will work :)

    i just tried it now
     
  12. Jxmey

    Jxmey Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 13, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    i made sure that the file was renamed to the current build, but the cheats still don't work for me. :(
    theyre all enabled and i input the correct triggers after sending out the text, but nothing happens. im not sure what i can be missing :<
     
  13. raulioli8810

    raulioli8810 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    Australia
    Can you attach your file? ill try it on mine :)
     
  14. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    257
    Country:
    Mexico
    I use my codes without input, just on/off
     
  15. Jxmey

    Jxmey Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 13, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    sure, i can attach the file when i wake up! which file do you want to check? the build#.txt file?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    what do you mean? o:
     
  16. raulioli8810

    raulioli8810 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    Australia
    Hi
    Yes if you attach your text file I can have a look at it for you
     
  17. catlady77

    OP catlady77 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 7, 2020
    Messages:
    654
    Country:
    United States
    [​IMG]

    Front Page.
    First. Post.


    [​IMG]

    when i say clean & fresh install, that means reinstall it from the very beginning. NO OVERWRITING.​
     
    raulioli8810 likes this.
  18. vgplayer54

    vgplayer54 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    407
    Country:
    Canada
    So...just reiterating this as no one answered yet; are any of these applications actually usable with SXOS? I've read that they are all AMS only but this post says otherwise. Has there been an update since? It would be so time-saving if I could generate items on the go .
     
  19. catlady77

    OP catlady77 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 7, 2020
    Messages:
    654
    Country:
    United States
    Sysbotbase = AMS only

    NHSE = Sysbot
    Poker = Sysbot
    Text to cheat / Chat buffer = AMS only
    Shopping app+ = AMS only

    sx os misses is to write register value to memory.
    so the answer is no.

    your only solution is to get another SD and setup AMS because it becomes apparent to me everyday there is no perk to using SX OS... except the obvious reason: piracy.
     
    Last edited by catlady77, Aug 6, 2020
  20. berichan

    berichan ACNHMobileSpawner dev
    Member

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    189
    Country:
    Antarctica
    A few people have told me that sys-botbase works with SXOS 3.0.2+, but anything that uses MainNsoBase is broken (so some things in ACNHPoker won't work)

    [​IMG]

    From here.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Horizons, Crossing, Database