Animal Crossing - Let's Go To The City PAL system update

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by Josh192, Dec 4, 2008.

  1. Josh192
    OP

    Newcomer Josh192 Advanced Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    94
    Country:
    United Kingdom
    Has anyone got any information on whether or not there is a system update included in the PAL edition of Animal Crossing. I would have thought there was because of the wiispeak. We all know what the American versions system update did, so does anyone know anything about the PAL firmware upgrade? Whether it's dangerous or not.
     
  2. Brian117

    Member Brian117 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    3,249
    Location:
    Cleveland, OH
    Country:
    United States
    I'm sure there is an update if you're under 3.3v1.

    Just either boot through GeckoOS, or install the animal crossing fix.wad

    You can find it somewhere on here...
     
  3. darkbillie

    Newcomer darkbillie Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Messages:
    94
    Country:
    Netherlands
    ye i've got the same question...i am already on 3.3 so no problem there...just whant to know wich update there is on it...if it is 3.4 if it is 3.4 then it isnt a good update
     
  4. darkbillie

    Newcomer darkbillie Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Messages:
    94
    Country:
    Netherlands
    ok i did the update nothing happend...but the problem is now...if i start up the game it says The Disc could not be read. so now what
     
  5. Snave2008

    Member Snave2008 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    187
    Location:
    Cardiff
    Country:
    United Kingdom
    So i'm guessing it is the 3.4 update on the PAL version if you're getting DRE's now? That doesn't sound good!
     
  6. Talaria

    Member Talaria ...

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    584
    Location:
    ...
    Country:
    New Zealand
    With the pal edition I doubt've changed the season's around for us Southern Hemisphere folk [​IMG]. But i think safety wise it's probably just better to install the Animal Crossing fix.wad
     
  7. soapstar

    Newcomer soapstar Advanced Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    87
    Country:
    Netherlands
    Which firmware release shows up in your settings menu on your Wii ??
     
  8. guenni1404

    Newcomer guenni1404 Newbie

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Messages:
    1
    Country:
    OK. I have installed IOS 38, 53 and 55. When I start the game, I have a black screen. Over Gecko I have no problems.
    Somebody has an idea??

    I have FW 3.2.


    Sorry for my bad english.
     
  9. Ralle-644

    Newcomer Ralle-644 Member

    Joined:
    Aug 28, 2006
    Messages:
    13
    Country:
    I just started updating my Wii with the Animal Crossing disc and it won't finish. What should i do?

    I updated the wii before i did it.
     
  10. blakepender

    Newcomer blakepender Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    30
    Country:
    United Kingdom
  11. Spazo

    Newcomer Spazo Newbie

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Australia
    I have 3.4e and it wants to do an update so im guessing it has to do with the game.
     
  12. FlatFrogger

    Member FlatFrogger GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    291
    Country:
    United Kingdom
    I'm on 3.2E and just backup loader'd my wii, I put starfall on before I did enabling all the main options, installed the loader, installer the above animal crossing fix wad, burnt AC:Lets go to the city and it worked right off.

    No errors, no issues, nothing.
     
  13. to6y

    Newcomer to6y Newbie

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    Hey guys do yu think if I disabled my wii connect 24 and internet connection I could get around the update? I have homebrew and backup launcher so there is no way i am upgrading - downgrading is a pain in the ass - i know that from past experiance [​IMG]
     
  14. Trolly

    Member Trolly GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    1,720
    Location:
    Behind you! I know you looked!
    Country:
    United Kingdom
    It's irritating, but I just use the backup loader to boot every time. Still sticking with the old 3.2 firmware here, and I'm never moving on [​IMG].
     
  15. FlatFrogger

    Member FlatFrogger GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    291
    Country:
    United Kingdom
    First up, no. Why would disabling internet stop you getting an update notification from an update thats on the DVD?

    Second, Its not a full upgrade, its just a single IOS (38), install the animal crossing fix and you will be fine just like the rest of us.
     
  16. riahc3

    Member riahc3 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Messages:
    275
    Country:
    United States
    So wait...

    If you are on 3.3:

    1: It will ask you if you want to update right? It wont do it automatically right?
    2: Can I update?
     

Share This Page