Animal Crossing City Folk freezes when I try to go to the city

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by planetofthemage, Aug 25, 2011.

  1. planetofthemage
    OP

    Newcomer planetofthemage Advanced Member

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    95
    Country:
    United States
    I am using cIOS rev21d2xv6, and tried 223 as well. The game seems to run fine everywhere else, but when I get into the bus to go to the city, the game hangs on the loading screen. Of course, this means I turn it off and get to deal with resetti. I have WiiConnect24 turned off. This game seemed to run fine in the past.
     
  2. planetofthemage
    OP

    Newcomer planetofthemage Advanced Member

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    95
    Country:
    United States
    Just installed d2x56 as 249, testing again.
     
  3. planetofthemage
    OP

    Newcomer planetofthemage Advanced Member

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    95
    Country:
    United States
    Same problem.
     
  4. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    Delete the game and re-rip it.
     
  5. planetofthemage
    OP

    Newcomer planetofthemage Advanced Member

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    95
    Country:
    United States
    Fair enough. I'll try that. What size should a clean NTSC-U rip be?
     
  6. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    Scrubbed, it's like 320MB.
     
  7. planetofthemage
    OP

    Newcomer planetofthemage Advanced Member

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    95
    Country:
    United States
    Problem solved! I don't know if it was the clean rip or changing the language from english to default, but it works great! Thanks! [​IMG]
     

Share This Page