Hacking An idea i had with the wii and triforce arcade machine

kenshen

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
May 20, 2012
Messages
45
Trophies
0
XP
29
Country
United States
Hey now i know your probably wondering why i put those two things in the same sentence and i know this is probably a stupid idea but i wanted to play f zero ax and i know mame cant emulate that so doing some research i found that this system is basically a stock game cube board with a different bios so i was wondering considering that the wii plays game cube games could we just modify that part of the system to play triforce games?
 

FIX94

Former Staff
Former Staff
Joined
Dec 3, 2009
Messages
7,284
Trophies
0
Age
28
Location
???
XP
11,223
Country
Germany
That is possible, but only for mario kart gp1 and gp2, see the dml topics for more. Theoretically its possible to play f-zero ax too but thats not patched (yet) ;)
 

kenshen

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
May 20, 2012
Messages
45
Trophies
0
XP
29
Country
United States
Well what about sneek? i mean that takes the core of a wii and makes a second wii why cant we reboot the wii into a triforce arcade or use a modified dml?
 

kenshen

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
May 20, 2012
Messages
45
Trophies
0
XP
29
Country
United States
yeah i thought so but can i at least hear why not and what would be required i mean if i have to flash the cpu chip i have a spare gc laying around.
 

SteveBrule

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jun 8, 2012
Messages
46
Trophies
0
XP
95
Country
United States
That is possible, but only for mario kart gp1 and gp2, see the dml topics for more. Theoretically its possible to play f-zero ax too but thats not patched (yet) ;)

F-Zero AX works in the leaked triforce loader, the fzero patches were already implemented
 

FIX94

Former Staff
Former Staff
Joined
Dec 3, 2009
Messages
7,284
Trophies
0
Age
28
Location
???
XP
11,223
Country
Germany
It's not released yet, I'll also close the topic for now to stop people from posting trash, if it gets released you can pm me to open it up again.
 

LWares87

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,706
Trophies
0
Location
Colchester, England
XP
545
Country
United Kingdom
Well... If it were possible, someone could edit the source or we could just wait and hope for the best when DM comes out.

"Apparently"... The AX courses are available on F-Zero GX, but I think they need to be unlocked though.
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: lul