ak2.1 + akaio 1.5.1 = white screens?

Discussion in 'Acekard' started by spinal_cord, Jan 30, 2010.

Jan 30, 2010
  1. spinal_cord
    OP

    Member spinal_cord Knows his stuff

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    2,871
    Location:
    somewhere
    Country:
    United Kingdom
    Until recently, my acekard has worked fine, after wiping my sd card and reinstalling akaio, commercial games fail to load, I either get two white screens or two black screens. Homebrew loads fine.

    Anyone got any ideas?
     
  2. Kinqdra

    Member Kinqdra GBAtemp's Official T-shirt

    Joined:
    Aug 7, 2009
    Messages:
    551
    Country:
    Croatia
    I had that problems with some of my games. I had to download them again and they worked fine after that. I'm not sure if the save file will work though
     
  3. Hatsu

    Banned Hatsu Someone's been killing, eh?

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    2,143
    Location:
    __________________ Warn: 50%
    Country:
    Australia
  4. EyeZ

    Member EyeZ GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2,336
    Country:
    United Kingdom
    Wiping=formatting?
     
  5. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    format it with the Panasonic sd formater, windows sucks at formatting.
     
  6. Emoskater

    Newcomer Emoskater Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    17
    Location:
    Great white north
    Country:
    Canada
    try downloading all the new updates for the acekard and see what happens
     
  7. spinal_cord
    OP

    Member spinal_cord Knows his stuff

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    2,871
    Location:
    somewhere
    Country:
    United Kingdom
    OK, I have found that the problem was because I was loading akaio from DScovered. It works fine when it is set as the default firmware (akmenu4.nds). Thats a bummer.
     

Share This Page