1. Homlet

    OP Homlet GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 28, 2020
    Messages:
    296
    Country:
    France
    it already gets renamed to bootloader/update.bin

    chances are that what it is then.. I need to investigate on why that is though
     
    cucholix likes this.
  2. azn_187

    azn_187 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 15, 2020
    Messages:
    30
    Country:
    Aruba
    Oh nice i didn't realise that!
     
  3. Homlet

    OP Homlet GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 28, 2020
    Messages:
    296
    Country:
    France
    could you post the report? I can't actually manage to replicate, even with a bunch of sysmodules turned on
     
  4. azn_187

    azn_187 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 15, 2020
    Messages:
    30
    Country:
    Aruba
    Somehow none of my Payload were copied, is my copy_files.json wrong?
    It tells me "All Done!", but nothing happened.

    Code:
    {
        "/atmosphere/reboot_payload.bin": "/bootloader/payloads/fusee-primary.bin",
        "/bootloader/update.bin": "/bootloader/payloads/Hekate.bin",
        "/payload.bin": "/atmosphere/reboot_payload.bin"
    }
     
  5. Homlet

    OP Homlet GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 28, 2020
    Messages:
    296
    Country:
    France
    oh shit I'm sorry, I commented out the copy code to try something :^)
    Gonna upload 2.3.2 with a fix in the following minutes, I need to sleep more

    Edit: it's up
     
    Last edited by Homlet, Feb 16, 2021
    hippy dave likes this.
  6. azn_187

    azn_187 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 15, 2020
    Messages:
    30
    Country:
    Aruba
    Ha ha no Problem, thanks alot!

    Edit:
    @Homlet Everything is working Fine now! :lol:
     
    Last edited by azn_187, Feb 16, 2021
    Homlet likes this.
  7. cucholix

    cucholix Banners guy
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2017
    Messages:
    2,574
    Country:
    Chile
    Updated sys-tweak version and AIO is not crashing anymore, I’m using FEAT_NSRO compiled by @8BitWonder

    I believe the problem was with ams folder 00000004 that display atmosphere version on System Settings, maybe sys-tweak was blocking AIO to retrieve ams version?
     
    Last edited by cucholix, Feb 16, 2021
  8. Homlet

    OP Homlet GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 28, 2020
    Messages:
    296
    Country:
    France
    According to SciresM, this is due to the fact that some sysmodules need to update to account for the sm extension change. So chances are it's nothing on my end. Also I don't retrieve the ams version, only the FW version
     
    cucholix likes this.
  9. Nordinho89

    Nordinho89 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 13, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Sweden
    Just tried this AIO. Updated sigpatches and AMS. Now tried to update firmware, but i cant figure out how to get out of applet mode?
     
  10. Homlet

    OP Homlet GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 28, 2020
    Messages:
    296
    Country:
    France
    You have to hold R while launching a game. This will open the homebrew menu with full ram access. It's good practice to launch homebrew this way
     
    Nordinho89 likes this.
  11. Nordinho89

    Nordinho89 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 13, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Sweden
    Thank you! Had no idea!
     
  12. PhyniXsw

    PhyniXsw Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 21, 2021
    Messages:
    5
    Country:
    Germany
    hello, i have follow compile error
    make[1]: Leaving directory '/opt/devkitpro/examples/switch/aio-switch-updater/rcm'
    #@make -C /opt/devkitpro/examples/switch/aio-switch-updater/aiosu-forwarder -f /opt/devkitpro/examples/switch/aio-switch-updater/aiosu-forwarder/Makefile
    make[1]: *** [/opt/devkitpro/libnx/switch_rules:69: /opt/devkitpro/examples/switch/aio-switch-updater/aio-switch-updater.nro] Segmentation fault
    make[1]: *** Deleting file '/opt/devkitpro/examples/switch/aio-switch-updater/aio-switch-updater.nro'
    make: *** [Makefile:174: build] Error 2

    can anyone help me ?
     
  13. Homlet

    OP Homlet GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 28, 2020
    Messages:
    296
    Country:
    France
    Not sure what it is, it doesn't say much. Is there a reason why you're building this in /opt/?
     
  14. NullNash

    NullNash Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 23, 2021
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Hi I modded my switch last year and haven't really touched it in a while since I was having problems getting nsp files to install on the emulated firmware. I believe I'm on atmosphere and hekate, I just got the AIO tool and updated my firmware and atmosphere, but the app doesn't give me an option to update the sigpatches? I'm on version 2.3.3 and when I turn it on I use the tegrarcm to open hekate and go to the firmware from there. Anybody know what's wrong?
     
  15. Homlet

    OP Homlet GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 28, 2020
    Messages:
    296
    Country:
    France
    If you downloaded it on the hbappstore, you have to go to tools->hide tabs to show them, they're hidden by default to comply with their rules
     
  16. NullNash

    NullNash Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 23, 2021
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    okay so I was able to download the new patches, but I still cant get nsp files to install, I have goldleaf 0.9 and am trying to download newer titles that came out last year. I've been able to download the older switch games but most titles wont download. I get the error 2002-4518 (0x234C02) and it says invalid NCA. not sure what is causing the error.
     
  17. Homlet

    OP Homlet GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 28, 2020
    Messages:
    296
    Country:
    France
    try using another installer. Have rebooted your console for the sigpatches to apply?
     
  18. NullNash

    NullNash Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 23, 2021
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Yeah I rebooted, what other installer will work with atmosphere, Ive tried to get tinfoil but it doesnt work
     
  19. Homlet

    OP Homlet GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 28, 2020
    Messages:
    296
    Country:
    France
    Awoo installer is usually what people use. Are you sure you installed the correct sigpatches? There are two zips depending of if you use hekate. Either that or your firmware is too low
     
  20. NullNash

    NullNash Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 23, 2021
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    yeah my firmware is up to date, I got the hekate sigpatches and rebooted it. ill try awoo and see if it works, but is it possible i just have bad nsp files?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Sigpatches, directly, Updater