1. Leeful

    Leeful GBAtemp Member
    Developer

    Joined:
    Sep 4, 2015
    Messages:
    1,217
    Country:
    United Kingdom
    Just tested it out now and yes, it still works in the same way it did before. It reports the system storage as being larger when you move a game.

    before moving small game:
    145.0GB/408.2GB
    after moving small game:
    145.0GB/410.0GB
     
  2. godreborn

    godreborn GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    11,360
    Country:
    United States
    I don't know the answer to your question, but wouldn't it be easier just to dump the games, then make a backup pkg of that?
     
  3. Leeful

    Leeful GBAtemp Member
    Developer

    Joined:
    Sep 4, 2015
    Messages:
    1,217
    Country:
    United Kingdom
    Cheers mate :)
     
    KiiWii likes this.
  4. KiiWii

    OP KiiWii Reporter
    Reviewer

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    10,778
    Country:
    United Kingdom
    Anyone willing to test?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Perhaps attend the install. make sure pc and ps4 are active frequently, wiggle the mouse, tap the control stick.
     

    Attached Files:

  5. Leeful

    Leeful GBAtemp Member
    Developer

    Joined:
    Sep 4, 2015
    Messages:
    1,217
    Country:
    United Kingdom
    Just been testing and I dont know if it works or not.
    js payload appears to load but when you goto date/time in settings nothing has changed. Exactly the same results with the original bin file.
    Tried it with rest mode but date still the same when you resume.

    Maybe it only fools deactivated ps+ games but i dont have any of them to test. any ideas?
     
    Hayato213 likes this.
  6. hemi426

    hemi426 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 16, 2018
    Messages:
    363
    Country:
    Belgium
    @An_Hero i think it's in power save settings /set functions available in stand-by
     
  7. aclearersky

    aclearersky GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 29, 2013
    Messages:
    108
    Country:
    United States

    This didn't help me at all. I just tried to boot to 5.05 hen/mira from 5 different sources online and every one has crashed my console. Im about 3 seconds away from just taking it outside and smashing it. So far out of about 30 attempts ive gotten it to work twice. with 4.55 i had no crashes and it worked 95% of the time just giving me a memory error the other 5%. The best is it crashes then you have to wait for it to boot back up running all of its stupid tests.
     
  8. KiiWii

    OP KiiWii Reporter
    Reviewer

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    10,778
    Country:
    United Kingdom
    It could set the lic info date back to whatever it is, but im sure the author (thunder07) said it resets the system date.... well the RTC sceSblSrtcSetTime() to 1/1/2012.

    Perhaps rtc is different to system date/time....
     
    Leeful likes this.
  9. thekarter104

    thekarter104 GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 28, 2013
    Messages:
    1,758
    Country:
    United States
    Hello.

    When I want to start ps4-exploit-host\ps4-exploit-host.exe, it gives me an error:

    Could not start server. Is another program on tcp:80?

    I'm running it as admin. How to solve?
     
  10. KiiWii

    OP KiiWii Reporter
    Reviewer

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    10,778
    Country:
    United Kingdom
    Have you rest the console after a kp crash? (Like a double reboot)

    Then started from scratch?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    What else you got running?
     
  11. thekarter104

    thekarter104 GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 28, 2013
    Messages:
    1,758
    Country:
    United States
    Can't think of any, I just booted the PC. Do you need to turn on the PS4?
     
  12. KiiWii

    OP KiiWii Reporter
    Reviewer

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    10,778
    Country:
    United Kingdom
    No, you start server on pc...

    Close the exe, reopen it as admin, try again?
     
  13. thekarter104

    thekarter104 GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 28, 2013
    Messages:
    1,758
    Country:
    United States
    Already tried like 3 times, what now?
     
  14. aclearersky

    aclearersky GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 29, 2013
    Messages:
    108
    Country:
    United States
     
  15. warriosbest

    warriosbest GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 4, 2012
    Messages:
    148
    Country:
    KiiWii likes this.
  16. thekarter104

    thekarter104 GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 28, 2013
    Messages:
    1,758
    Country:
    United States
    Ok got it.
    I had to disable the 'World Wide Web Publishing' Service.
     
    Last edited by thekarter104, May 31, 2018
    KiiWii likes this.
  17. KiiWii

    OP KiiWii Reporter
    Reviewer

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    10,778
    Country:
    United Kingdom
    Weird!
     
  18. An_Hero

    An_Hero Member
    Newcomer

    Joined:
    May 29, 2018
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Like I said, I turned all of those options off. The only one that has anything set on it is "time until controller turns off" which is 30 minutes. I'll turn that off too, but that shouldn't cause the whole system to go to sleep. I've also sat next to the transfer and wiggled sticks, mouse, touched the shift button on the keyboard and sure enough it'll still power off. I just had two large files get about 25 GB copied then it crapped out.

    I would imagine FTP'ing the pkg file would be faster, but even this is barely going 5-10 Mb/s for me with PS4 and PC plugged into my router. Are there settings I could change to FTP directly over LAN cable PS4 to PC? I should be able to get much faster transfers than singularly ripping each disc again. That was taking several hours. With FTP, ideally, I should be able to queue up each pkg file and just leave it alone. Was much easier on an original Xbox back in the day.
     
    Last edited by An_Hero, May 31, 2018
  19. thekarter104

    thekarter104 GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 28, 2013
    Messages:
    1,758
    Country:
    United States
    Alright, the Homebrew Doom works :D

    I have a question regarding my PS Plus Expired Games, which has a lock on it.
    How to play those games? It still gives me an error message to purchase on PSN, but the Doom Homebrew works.
    How to get the games to work again?

    Thanks.
     
  20. Leeful

    Leeful GBAtemp Member
    Developer

    Joined:
    Sep 4, 2015
    Messages:
    1,217
    Country:
    United Kingdom
    Try the exploit @KiiWii posted earlier here
    use either the html exploit or send the bin.
    Please post your results, thanks.
     
    KiiWii likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Exploit, [AIO], Guide