1. KiiWii

    OP KiiWii Reporter
    Reviewer

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    11,031
    Country:
    United Kingdom
    Something is corrupted.

    Patches apply to the game based on CUSAID: you must install updates for the correct CUSAID, and it works for disc as well as digital as long as you own the games (NON-FPKG). If you have a FPKG game you can only update it with an FPKG update, and it needs to be married to the main game FPKG to work.

    File system reads app.pkg on the fly, mounted, afaik: updates are read before the main game, and mounted, then decrypted, then run.
     
    viggen66 and Leeful like this.
  2. viggen66

    viggen66 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 5, 2019
    Messages:
    41
    Country:
    Spain
    Thanks once again for your reply, I totally forgot I'm installing fake pkg, not genuine, hence not working.

    Porting genuine patches to fake pkg must require more advantage knowledge which I don't have
     
    KiiWii likes this.
  3. hemi426

    hemi426 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 16, 2018
    Messages:
    375
    Country:
    Belgium
    Bad backport update(I think) . Make sure you do it right . Did you use a dumped 6.72 update? Try installing base game with 5.05 backport
     
  4. night_hawk

    night_hawk GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 3, 2014
    Messages:
    537
    Country:
    Italy
    Yep. Backport for the base game isn't needed, as well as an older update, coz it's already under 5.05. Probably is one of those that can't be backported. Need to wait until 6.72 became reliable
     
  5. GeneX

    GeneX Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 20, 2020
    Messages:
    18
    Country:
    United Kingdom
    Did anyone manage to get back from rest mode on the new 6.72 Hen? Because it gets into without KP, but it always KP when it gets back from rest mode.

    Also, asking about where to find Themes counts as warez?
     
  6. KiiWii

    OP KiiWii Reporter
    Reviewer

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    11,031
    Country:
    United Kingdom
    Rest seems to work ok here, perhaps I need to test more.

    search psDLC index
     
    RY0M43CH1Z3N and GeneX like this.
  7. chrisrlink

    chrisrlink Intel Pentium III Hamster inside
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    3,517
    Country:
    United States
    official ones yes (from the PS Store) idk if their are 3rd party ones like on the switch if there is i'm sure there's a program to create them, w/o copyrighted code in it i know the ps3 has it custom themes
     
    GeneX likes this.
  8. KiiWii

    OP KiiWii Reporter
    Reviewer

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    11,031
    Country:
    United Kingdom
    @GeneX

    E39F6A5D-F97D-464A-8BF5-8F8F4960D355.png

    The OP also had a quick tutorial.
     
    GeneX likes this.
  9. GeneX

    GeneX Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 20, 2020
    Messages:
    18
    Country:
    United Kingdom
    I will give it a try and if by any chance I have an issue I will ask. Thanks for the directions.
     
    KiiWii likes this.
  10. medeka

    medeka Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 3, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    Indonesia
    Hello Sir, iam new on instal backport game. is there any chance our firmware auto updated to 6.72 when instal FPKG Game 6.72 on may PS4 Slim 5.05?

    Prev i have PS3 CFW, if iam not mistaken inside PKG has UPDATE.pup that min firmware to play the game.
     
  11. Ancor

    Ancor Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 13, 2018
    Messages:
    53
    Country:
    Spain
    No you stay in 5.05.
    All the backported games i have install never have updated pup.
     
    medeka likes this.
  12. medeka

    medeka Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 3, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    Indonesia
    Thanks sir...
     
  13. viggen66

    viggen66 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 5, 2019
    Messages:
    41
    Country:
    Spain
    Just a question on my 6.72 jb, some games ask me for a system update now or later, is all fake pkg I have what happens if I accidentally ask for update now? Ill it ruin my 6.72? Is there a way to stop that pop-up?
     
  14. Fever86

    Fever86 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 4, 2018
    Messages:
    8
    Country:
    Australia
    I'm assuming the app2USB payload issues I'm having (freezing/failing to complete) are a JB issue on 6.72? Had it all working without issue in 5.05 so just reaching out to see if anybody else has struggled after updating?
     
  15. 0bRex

    0bRex Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 23, 2020
    Messages:
    12
    Country:
    Croatia
    disable internet and restart ps4 (if exploit is cached) u should not get this pop up to update now or later.

    Well if u blocked updater then ps4 can't download any pup even if u select now option
     
    Last edited by 0bRex, Aug 9, 2020
  16. viggen66

    viggen66 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 5, 2019
    Messages:
    41
    Country:
    Spain
    Obrex,

    Thanks for your reply regarding blocked updater, do you have to run it once, or every time you boot hen?
     
  17. Leeful

    Leeful GBAtemp Member
    Developer

    Joined:
    Sep 4, 2015
    Messages:
    1,330
    Country:
    United Kingdom
    The disable updates payload does not work any more on 6.72.
    When you have a kernel panic and the PS4 scans the system after the reboot it removes the dummy folders.
    A couple of people on here noticed this (sorry can't recall who atm).

    As long as you have Al Azif's DNS set up you are fine anyway.
     
    KiiWii likes this.
  18. Kaan_

    Kaan_ Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 22, 2018
    Messages:
    60
    Country:
    Turkey
    With that dns I get system update nag, until I reboot. It seems like it doesn't block enough urls.
     
    Leeful likes this.
  19. Leeful

    Leeful GBAtemp Member
    Developer

    Joined:
    Sep 4, 2015
    Messages:
    1,330
    Country:
    United Kingdom
    Are you doing anything special with your router, like using your own host blocking file, filters ect.

    If you use you router in the default way the DNS usually works.
    Maybe it is your ISP, I have heard that some ISP;s do not allow the use of any custom DNS on the network and they will override it with their own if they dectect one being used.
    I might be completely wrong on that IPS statement. Can anyone confirm they have heard that too.:)
     
    KiiWii likes this.
  20. Kaan_

    Kaan_ Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 22, 2018
    Messages:
    60
    Country:
    Turkey
    I set the dns on ps4 itself, but you might be on to something with ISP. All the sony websites were blocked though, I only got update nag. Hope no log went to Sony. :D

    Since I got my ps4 I put random local IPs to basically disable DNS, it served me well and I'll continue to do it that way from now on.
     
    Last edited by Kaan_, Aug 9, 2020
    wolf_ and Leeful like this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Exploit, [AIO], Guide