Age of mythology ds m3ds

Discussion in 'M3 Adapter' started by thatdsguy, Dec 3, 2008.

Dec 3, 2008

Age of mythology ds m3ds by thatdsguy at 5:22 AM (2,044 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. thatdsguy
    OP

    Newcomer thatdsguy Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    I need help. I have tried many age of mythology roms for m3ds but all stop at a white screen. Is there a working english rom or a patch I can use to make it work.

    Also I use a mac and I haven't found a patch that I can use on it, so any suggests?


    Cheers
     
  2. g6team

    Member g6team GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    545
    Country:
    Hong Kong
    Which M3 are you using?
     
  3. Archimdae

    Member Archimdae GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    107
    Country:
    United States
    It works fine for me on sakura. Haven't tried it on the M3 firmware though. As g6team said though if you don't have 4.1a, update.
     
  4. thatdsguy
    OP

    Newcomer thatdsguy Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    I am using m3ds REAL
     
  5. g6team

    Member g6team GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    545
    Country:
    Hong Kong
    Ya, please update to 4.1a if you haven't done so already.
     
  6. LUGiA

    Member LUGiA GBAtemp Fan

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    425
    Country:
    United Kingdom
    g6team

    any news on a new FW update
     
  7. thatdsguy
    OP

    Newcomer thatdsguy Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    I updated the m3sakura and it worked THANKYOU ALL!!!!
     

Share This Page